Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Просто едно клипче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Просто едно клипче

http://zazz.bg/play:5f867d50
    Едно клипче в което няколко лудаци от търново се базикат с органите на реда.Гледайте го до край
    Коментарите оставям на вас

До: Просто едно клипче

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
    http://zazz.bg/play:5f867d50
    Едно клипче в което няколко лудаци от търново се базикат с органите на реда.Гледайте го до край
    Коментарите оставям на вас
    ето заради какви работи момчета спират наред мотористите и напоследък и тия с атв .и заради ето тия юнаци го ядем сички коравия.данеговорим колко катастрофи тия от клипчето щяха да направят.големи герои. няма що.да карат по черно даги видим какви карачи са а.

Коментар

Ами Коко да ти кажя и по черно са доста добри !

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
        ето заради какви работи момчета спират наред мотористите и напоследък и тия с атв .и заради ето тия юнаци го ядем сички коравия.данеговорим колко катастрофи тия от клипчето щяха да направят.големи герои. няма що.да карат по черно даги видим какви карачи са а.
        +1 Страшна тъпотия!
        Lesidren.com

Коментар

Тия що не идат да си избиват комплексите в Гърция например? Щото там за неспиране при подаден сигнал дават 3 годинки по новите им закони! А у нас е лесна работа на умрело куче нож да вадиш, най-много 200-250лв. да отнесеш, пък това за някои са пари за семки... Ама то всичко "хубаво" си има край та затова все ми се струва че ако в скоро време не се оправим сами (положението по пътищата) ,на края може и да ни оправят други! А тогава на тия дето са си изграждали навици и лайфстайл съобразени с нашенската ,побългарена "демокрация" , може и да им стане доста криво! Днеска например имаше статия в 24 часа където се говори за това ,изпитите за шофьорски книжки в БГ а и прегледите на мпс-ва да се провеждат по TUV , и то от чужденци!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от kolegata Преглед на мнение
            Ами Коко да ти кажя и по черно са доста добри !

Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Ееее щом са чак толкоз добри нема да ги санкционираме тоя път, само ще ги предупредиме да карат по-внимателно на задни гуми, като както го предупредиха оня руснака с Хамъра ! И другия път като карат така по шосето да се целят не във Варбурзи разни (щот тия са с много дебела ламарина), ми нещо по крехкичко да си изберат - некоя Хондичка примерно, и Тико може, а още по безопасно (за тях) - бебешка количка или пешеходец примерно!

Коментар

За полицията не знам, аз лично в кадрите ясно и отчетливо виждам как единият "майстор" кара вартбурга да мине в насрещното, на мокър път. Поклон пред такива карачи, голям пример са. Давай народе, следващият път нека двамата редом да карат, направо да мятат насрещните коли в канавката, зер открит път от републиканската пътна мрежа е това, какво са тръгнали да правят коли по него ?!?

Тоя клип е пълна простотия, не ми го побира акъла как се задържа въобще такава тема във форума. Като са толкова добри, нека им качат клипче от шампионата, всички с удоволствие ще го гледаме, като се почне от мен.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абсолютна простотия (простотия не е точната дума, но не намирам по-подходяща) е това
                  Само едно мога да кажа в тази връзка - това сме ние българите Гледайте и се учете оттях
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                    Гледайте и се учете оттях
                    Даа аз вече се научих .... че съм голям философ ("голям" много ме поласка) и червенко получих ,заради което толкова съм трогнат че преместих едно нещо от левия в десния .....

Коментар

Същото могат да го правят в гората, но там няма пред кои да се доказват и показват ще го правят за личен кеф.
                      Моят мотор е регистриран и си го карам из града нямам проблем с куките но избягвам всякакви такива изпълнения особено да се кара срещу колите и при натоварено движение.
                      Така карам извън пътя когато не заплашвам никои.!!!
                      Аз също съм много против такива изпълнения.

Коментар

мисля че всички учасници в клипа , имат сто грама мозак , по малко от тези дето вобще нямат

браво бе, така се кара ,така се гони , всички маи са откачили
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

хубава работа ама детска
                          много са весели,ама като стане белята(не дай си боже)
                          ще има да се пипат по главите с увиснали камби(носове)
                          ако могат,ако не техните роднини ще го правят! за съжаление

живи и здрави!!!! и разумни

Коментар

и аз съм с червено.пише дави направим една гонка.ами хайде аз съм с нисан патрол 3.3 тд нямам брони всъшност имам уайзен 5 милиметра.който иска да кара срещу мен

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                              и аз съм с червено.пише дави направим една гонка.ами хайде аз съм с нисан патрол 3.3 тд нямам брони всъшност имам уайзен 5 милиметра.който иска да кара срещу мен

абе само газ
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X