Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опити за заснемане на видео с helmet-cam

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Опити за заснемане на видео с helmet-cam

От днес вече ми е в ръцете тази камера.Направо останах без думи от качеството на картината и звука.Батерията издържа около 3 часа ,а с 4гб карта прави 2 часа филм на висока резулуция.Теглото и е не повече от 200 грама.МП3 плеъра е супер за такива като мен с гърмящи ауспуси....абе това е камерата.Остава малкия проблем със закрепването на мини камерката за каската,но това е бял кахър.Обектива на мини камерата се върти така,че картината да е хоризонтална а не под някакъв ъгъл.Опитвам се да кача някъде малко от сниманото за да видите какво добро качество вади и по късно ще сложа линк.Zoom-а е перфектен.Абе само плюсове и никакви забележки.
    Единствения проблем който имам за сега е ,че лап топа не иска да прочете картата след като я сложа в слота.Помагайте.
    [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

Коментар

айде да ти е честита от тук лия взе или си я донесе от чужбината
      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Иванов Преглед на мнение
        ...Единствения проблем който имам за сега е ,че лап топа не иска да прочете картата след като я сложа в слота.Помагайте.
        Опа, обади се на старшиата де. Ако идваш на Тополовград ще я оправим.
        Браво за покупката, аз също имам ако забеляза на Ст. Загора ама... нещо маи не е така добра като тази която ти ми описваш.
        Иначе със закрепването най-доброто място е на каската отгоре. Като се видим ще говорим.

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
          айде да ти е честита от тук лия взе или си я донесе от чужбината
          Oт София я взех.Очудих се че имаха и налични доста бройки.
          [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
            Опа, обади се на старшиата де. Ако идваш на Тополовград ще я оправим.
            Браво за покупката, аз също имам ако забеляза на Ст. Загора ама... нещо маи не е така добра като тази която ти ми описваш.
            Иначе със закрепването най-доброто място е на каската отгоре. Като се видим ще говорим.
            E дa ти звънна ама ти затрих телефона.Най вероятно ще се видим на Тополовград и ще взема камерата с мен.Твоята я видях ,но в тази ще се влюбиш.Всичко е опростено максимално а и качеството е много добро.За секунди всичко ти е на компютъра.
            Проблема с картата е резрешен.Оказа се ,че лап топа не може да разпознае СдХЦ карти.

Коментар

Е то нали няма от кои да ми вземеш номера... .
              Моята не може да прави много хубаво качество макс е 320х320 което е малко, но и достатъчно. Бе по добре е 640х480 и нагоре ама... . Моята карта е 4GB и наистина се побира цифра видео. DVR ми е малък и доста лесен за работа. Камерата обаче е добра, наи-вече ударо и влаго устоичив. Има autoiris за светлинните разлики.

Коментар

Е тази е с 720х576 и 352х288.За удар и влага пише,че уж става ама докато не я тествам не мога да потвърдя.

http://vid.data.bg/j4c1u7af?ct=

Toва е теста ,но се е развалило качеството след качването.Снимах от южния парк и се вижат антените на Кемпински
                Последно редактирано от Ивайло Иванов; 12-09-07, 00:09.

Коментар

Днес ще купим и служебна на клуба, и тотално ще утепаме байпасаджиите.

Коментар

Имам Дъко на запис от Ст.Загора. хаха

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
                      Днес ще купим и служебна на клуба, и тотално ще утепаме байпасаджиите.
                      какво имаш на предвид с това
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Краси можеш ли да кажеш точния модел и марка на камерката за да я потърся в интернет. Струва ми се че пише Самсунг, но не съм сигурен, пък и модела ще е хубаво да знам. Благодаря предварително!

Коментар

Самсунг vc-x300L

Коментар

Едно тренировъчно клипче,не е 100% сполучливо но като за първи опит за удушаване с кабеляци

ЩРАК

НА МЕНЕ МИ ИЗЛИЗА БЕЗ ЗВУК НЕ ЗНЕМ ПРИ ВАС КАК Е?
                            А ПЪК НА ЛАПТОПА ИЗЛИЗА САМО ЗВУК....

Коментар

При мен е добре има си и звук и картина. Провери си кодаците!
                              Иначе е много добре като за 1-ви път. Ще го настроиш за следващите пъти и ще стане добре.
                              На мен много ми харесва особено качеството на видеото.

Коментар

На мене само звук вика ми че неможе да отвори format SEDG
                                [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X