Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Зверино до Пършевица.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От Зверино до Пършевица.

    Здравейте.Да споделя впечятленията сиза един приятен преход.В събота с младши решихме да разходим АТВ то из Врачанския балкан.Идеята беше да е около Мездра за да не го "возиме "много ние, а то нас.След като оставихме колата и ремаркето на края на Зверино поехме по едни пътеки с черева прах и тук там червени локви.В началото е малко каменисто после се кара приятно в гора.Както и на други места в БГ е много много красиво и......пустеещо. Преходът е лек , приятен и не отнема много време.След като стигнеш до билото има невероятна глетка в двете посоки.Отдалече на места изглежда , че има лесни заходи за върховете, но после се оказва ,че са сипеи и е доста"хард" за китките.Не можеш да се изгубиш -има и ловци и дървосекачи и братята мотористи.
    В неделя покарахме на позарязаната писта над Мездра.Както и вече беше писано във форума скокчетата наистина не са много много за АТВ, но става.
    Прикачени файлове

  • #2
    До: От Зверино до Пършевица.

    Това ни е "магистралата" до 7-те престола! Често караме там, има невероятни места. Ние тогава бяхме от другата страна, малко ни е оставало да се засечем! Ходихте ли до "Дядо Йоцо гледа" има невероятна кръчма!

    Коментар


    • #3
      До: От Зверино до Пършевица.

      много приятно изглежда,на мен такива магистрали ми харесват, само повече завои да има

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X