Днес малко се понаправих на операторче, ама и техниката за снимане мноо зле като мене, ама сметам да се специализирам оти видех ква е благината праиш се че снимаш и леко пропускаш да буташ е нема такъв кеф ем си гледаш сеир и ем леко злорадстваш, малко ме е яд че баш тея клипчетата къде беха готини нещо ги изтрих без да искам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
HR-Люлин Планина
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
До: Люлин Планина
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеДнес малко се понаправих на операторче, ама и техниката за снимане мноо зле като мене, ама сметам да се специализирам оти видех ква е благината праиш се че снимаш и леко пропускаш да буташ е нема такъв кеф ем си гледаш сеир и ем леко злорадстваш, ...................
Panasonic DMC-TZ7, това е правилния апарат, малък, пък голям го вади(обектива) и страхотно качество на клипа! Ако му се намери и подходящ водоустойчив калъф, ще е супер, че зимните разходки са малко мокрички!Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
Беше весело, не на всички, но беше весело..
Кой закаснял за рожденния ден на майка си с 7 часа (да му е жива и здрава!),
кой бракувал триколката на жена си,
кой си преустроил двигателчето на парна машина - значение никакво.
Кофти че чирак-оператора потурчил сума лента,
бая се търтих в една канавка..
Новото попълнение на групата Ники. Много талантливо момчето.
Това му е втория опит (от първия : крива задна ос+ 2 джанти,
кормило,фарове и калници на трътка)
Та първия не го заснех че ме изненада,
вообще не очаквах да се проба:
В малко диренце с супермото джапанки:
Пацо асфалтирва:
Доказателство че Раптор с крива ос катери 2пъти повече
поради ексцентро-жироскопическия ефект
създаден от турбиленцията на несъществуващия грайфер:
Към 20:00 на вече приятно тъмно стегаме тва-онова:
Коментар
-
Съботата не стана кой знае какво каране но па без хич..
Времето беше по добро от идеалното, мръчкаво след дъжд на 12-13 градуса.
Пацовото моторче нещо не работеше, ни перка върти, ни стартер, в високите обороти прекъсваше, китайска му работа
Та позаредих се на едно изкачване с страничен наклон да снимам нещо, че мене все нема кой..
(На Ники не му стигнаха точно 1-2 сантима.. грайфер, какво друго!)
Трипера с мотор:
(ако не от първия път, от втория, третия, петия.. АМА ЩЕ ГО КАЧИ!)
Трипера с КФХ с гуми:
Трипера с Рапторче без гуми:
( - Видели, лекичко, е така прайм.. АааАааАаАаааа..)
Трипера с Брутфорс:
(Как не го изтаркаля, направо си ме фана яд за толко лента)
Само една машина не можа да качи от там, един голф 2 от паркинга на Бонсови поляни, ама немахме ключове от него.
Коментар
-
Хаха за Пацо няма невъзможни неща! Нямам търпение да покарам с вас вече ! Но бая ще покарам докато се пристраша на тия баири коварни,че на точно такова се обърнах преди време с китаеца.
[img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]
Коментар
-
Хората си плащат по 10лв. на парчеПървоначално публикуван от Timoto Преглед на мнениеееее па как те не заболяха краката надоло нагоре бе Пациии браво само бях чувал за ваште ексстрими в Люлин но това ми хареса

, за некой друг баир си е доста сериозна надница, караме час два и после цял ден в кръчмата. Даже се пазарихме и с едно Авджии да им правиме гонките ама големи пинтии излязоха та затова се и забихме в кръчмата по-рано.
Ти не забелеза ли че е с РК регистрация, а го бехме барнали знаеш ли що винкел щяхме да изядеме.Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
Само една машина не можа да качи от там, един голф 2 от паркинга на Бонсови поляни, ама немахме ключове от него.
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Те такову дживотно НЕМАПървоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеЯ, било имало по упорит от Трипера.

Пацо - ЖИВ и Здрав БЪДИ !!!0887 246718
Коментар
-
Много добре,направо с интерес ги гледах,а да попитам тоя мотор китайски ли е ,защото на 1 клип някой каза:Не го мъчи,не виждаш ли ,че няма сила китайчето?
[B]Honda 450R
Kawasaki 450R -продава се!
Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]
Коментар
-
не италянски е http://www.scorpa.it/index.phpПървоначално публикуван от juST Преглед на мнениеМного добре,направо с интерес ги гледах,а да попитам тоя мотор китайски ли е ,защото на 1 клип някой каза:Не го мъчи,не виждаш ли ,че няма сила китайчето?
Honda CRE 250
Nissan Patrol GR
Botevgrad Racing Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар