За сетен път се убеждавам че няма такова понятие лека разходка все нещо ще се случи, първо сутринта отиваме да вземеме на колегата АТВ-то и се оказа че работата няма да стане в базата където си го държи точно пред гаража бяха напаркирали самосвалите и едиственния начин да го изкараме беше да го разглобиме на части и той естественно се отказа както и да е в крайна сметка потеглихме с един по малко.
Тука Момчил се бори с некво малко екстримче

Симо вече го е минал и зяпа доволно ама не знае кво му се пише по натам

тежко е да се бориш със струг който тежи повече от общото тегло на всички райдъри

определено Симо вече не е толкова доволен след 15 метров полет встрани от пътя хубавото в случая че мина метър почти нищо му нямаше на него и АТВ-то

аз съм някъде в средата между АТВ-то и помагачите

кфх-а е вече измъкнат на по равно и следва малко да се тунингова

след доста дизайнерски напъни му докарахме следния фешън вид

надали това щеше да се случи без помоща на горската аптека

рамката в горната и част където държи кормилния прът беше потдала та се наложи импровизиран дозер с лебедка малко да я поизправиме, от полета явни иглите от карбураторите бяха излезли от местата си и като включиш на контакт от отдушника яко извираше бензин та се наложи да поразглобиме още за да ги пооправиме с помоща на телефонна асистенция от Антим хубаво че имаше обхват и след всичкия тоя панаир вече сме на път доволни

после се заиграхме с едни екстрмчета ама има ли кой да се сети на най интересното да снима естественно че няма то все така се случва
Тука Момчил се бори с некво малко екстримче

Симо вече го е минал и зяпа доволно ама не знае кво му се пише по натам

тежко е да се бориш със струг който тежи повече от общото тегло на всички райдъри

определено Симо вече не е толкова доволен след 15 метров полет встрани от пътя хубавото в случая че мина метър почти нищо му нямаше на него и АТВ-то

аз съм някъде в средата между АТВ-то и помагачите

кфх-а е вече измъкнат на по равно и следва малко да се тунингова

след доста дизайнерски напъни му докарахме следния фешън вид

надали това щеше да се случи без помоща на горската аптека

рамката в горната и част където държи кормилния прът беше потдала та се наложи импровизиран дозер с лебедка малко да я поизправиме, от полета явни иглите от карбураторите бяха излезли от местата си и като включиш на контакт от отдушника яко извираше бензин та се наложи да поразглобиме още за да ги пооправиме с помоща на телефонна асистенция от Антим хубаво че имаше обхват и след всичкия тоя панаир вече сме на път доволни

после се заиграхме с едни екстрмчета ама има ли кой да се сети на най интересното да снима естественно че няма то все така се случва
Добра разходка сте си направили,така ми се докара ама....
. Атв-то е 110цц. Супер малко ми е, ама при положение, че няма друго и тва се кара. Хода вчера по една местност "горилата" и тва АТВ го карам с докрай газ. Снимката дали съм я прикачил?
Коментар