През изминалата седмица решихме с моята приятелка да отскочим до Копривщица на почивка и аз естествено реших да взема и АТВ-то с мен
. В този район има доста приятни места за каране.
Снегът които заварихме там беше доста и температурите се движиха около - 10 през деня и -18 през ноща. Въпреки това всичките дни печеше хубаво зимно слънце и ниските температури не ни оплашиха и всичките дни имаше яко офроуд. Предварително се бяхме разбрали и с най- големия местен Офроудър да ни разведе из някои местенца.
Ето и снимки:
Ето така започна всичко. Много е яко като возиш АТВ-то на ремарке и като погледнеш в огледалото за обратно виждане и виждаш как се е залепило до задния прозорец все едно всеки момент ще те изпревари.

Първият ден премина предимно в път и настаняване.
А ето така някои беше кръшнал от асфалта.

Вторият ден Димитар които е виден местен Офроудър реши да ни поразходи малко , закоето съм му много благодарен.

Тук вече започна същинската част , както се вижда от снимките.

Тук реших да проверя дали да не се повъртя малко на леда но се оказа че горния слои не е достатъчно твърд.

А ето колко беше дебел леда над реката.

А тук се вижда колко е дълбок снега.

Смело атакуване на баира.

Тук колегата отново се закопа със огромно желание.

Ето така изглеждаше ситуацията.

Мнооооо съм як избутах го.

Ето и снимки:
Ето така започна всичко. Много е яко като возиш АТВ-то на ремарке и като погледнеш в огледалото за обратно виждане и виждаш как се е залепило до задния прозорец все едно всеки момент ще те изпревари.

Първият ден премина предимно в път и настаняване.
А ето така някои беше кръшнал от асфалта.

Вторият ден Димитар които е виден местен Офроудър реши да ни поразходи малко , закоето съм му много благодарен.

Тук вече започна същинската част , както се вижда от снимките.

Тук реших да проверя дали да не се повъртя малко на леда но се оказа че горния слои не е достатъчно твърд.

А ето колко беше дебел леда над реката.

А тук се вижда колко е дълбок снега.

Смело атакуване на баира.

Тук колегата отново се закопа със огромно желание.

Ето така изглеждаше ситуацията.

Мнооооо съм як избутах го.

Коментар