Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране около Копривщица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране около Копривщица

През изминалата седмица решихме с моята приятелка да отскочим до Копривщица на почивка и аз естествено реших да взема и АТВ-то с мен . В този район има доста приятни места за каране. Снегът които заварихме там беше доста и температурите се движиха около - 10 през деня и -18 през ноща. Въпреки това всичките дни печеше хубаво зимно слънце и ниските температури не ни оплашиха и всичките дни имаше яко офроуд. Предварително се бяхме разбрали и с най- големия местен Офроудър да ни разведе из някои местенца.
    Ето и снимки:

Ето така започна всичко. Много е яко като возиш АТВ-то на ремарке и като погледнеш в огледалото за обратно виждане и виждаш как се е залепило до задния прозорец все едно всеки момент ще те изпревари.

Първият ден премина предимно в път и настаняване.
    А ето така някои беше кръшнал от асфалта.

Вторият ден Димитар които е виден местен Офроудър реши да ни поразходи малко , закоето съм му много благодарен.

Тук вече започна същинската част , както се вижда от снимките.

Тук реших да проверя дали да не се повъртя малко на леда но се оказа че горния слои не е достатъчно твърд.

А ето колко беше дебел леда над реката.

А тук се вижда колко е дълбок снега.

Смело атакуване на баира.

Тук колегата отново се закопа със огромно желание.

Ето така изглеждаше ситуацията.

Мнооооо съм як избутах го.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

До: Каране около Копривщица

Ето и продължението.

Тук вече заваля и сняг.

Коментар

Ден трети.
      Този ден се разходихме до някаква местност Чивира или нещо такова , но по едно време понеже всичко беше затрупано и имаше 1 метър сняг изгубихме накаде трябва да вървим и се вънахме и продължихме към връх Богдан. Този ден бяхме без водяч защото снегът беше много. За мои късмет беше много замръзнал и АТВ-то се движеше без да потъва.
      Този ден останах много очарован от машината която се представи направо блестящо.Мина през такива места , през които въобще не съм очаквал че може да се мине. Естесвено трудните места пак забравих да ги снимам защото бех зает с преодоляването им.
      Всеки ден като се събудих и намирах АТВ-то ето така.

Отзад се вижда паметника в Копривщица.

А ето това е билото на което загубих накаде е пътя.

На следващата снимка вече караме към връх Богдан.

Коментар

ММММММММ да готино си изкарахме само да го нямаше тоя сняг че и мек ужас Спиро се забива като нит нищо следващия път.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Страхотна разходка, много готини снимки

А бре на кого е този готиния Самурай на снимките много наджипен

Собственика му да вземе да почерпи ))

Много поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Самурая си е направо върхът просто гумите не са за сняг, а собственикът му е направо луд офроудаджия.

Коментар

на Самурай само едно му куца за сега че е малко нисичък , но дано скоро го повдигне Дявола и тогава ще видите какво се казва "наджипен" самурай А че собственика му е ЛЕКО луд няма две мнения по въпроса
              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
              +359 0878 888 874
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Страхотна разходка сте си спретнали! За това обичам планината...няма толкова вятър...тук във Варна дори и -1 да е вятъра направо те пронизва и не се издържа много ако не си ДОСТА облечен...каквото и да си говорим за ръцете спасение няма както и ако подгизнеш.

Коментар

Алооо тук неква лакрдийка за моята светла личност ли виждам ще ни мръднат в коша май май.Сега сериозно благодаря на колегата kerkelov за гостуването и за това че ме изтрая и и бута тук там и чакам го по на пролет когато калта е готва за екшън.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

екстра сте се покефили май ти е време да помислиш за GPS така почти няма да се губиш и ще откриеш доста нови маршрути особено ако качиш оф-роуд картатаа
                    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                      екстра сте се покефили май ти е време да помислиш за GPS така почти няма да се губиш и ще откриеш доста нови маршрути особено ако качиш оф-роуд картатаа
                      Дам сериозно го обмислям да си взема GPS , даже ме е яд , че изпуснах онзи които ти продаваше преди време втора ръка със карти на него ,ама нищо . Досега ме е спирало това ,че като чета в форума за други колеги с GPS и все някви настроики , все нещо не трагва и не е както трябва абе с две думи сложна работа. А и чесно казано в Пловдив няма много хора с GPS дето могат да ми обяснят нещо като незнам.

Коментар

има си книжки на английски и български освен това най добрият учител е неволята а има и доста обширни теми с указания за работата с различните модели GPS-и
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Що не писа едно Л.С. да дойда и аз

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
                            ...Досега ме е спирало това ,че като чета в форума за други колеги с GPS и все някви настроики , все нещо не трагва и не е както трябва абе с две думи сложна работа. А и чесно казано в Пловдив няма много хора с GPS дето могат да ми обяснят нещо като незнам.
                            Няма да се плашиш, нали Пловдив е квартал на Пазарджик, като Младостите покрай София, ще ти показвам чат-пат, туй-онуй каквото знам.

Коментар

Еми баща ми има GPS ама го ползва за работа.....пък и аз сум идиот и нз как да кача карти хах май е марка GARMIN(или там както е)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X