А къде се събирате за да тръгнете,че на мен транспорта до изходната точка ми е проблем все още...!
Аз все още не съм карал с колеги от форума, но аз и още едно атв, започваме от телевизионната кула, а на вас защо ви е проблем изходната точка, регистрация ли нямате?
[QUOTE=jouzzin;1223159]А къде се събирате за да тръгнете,че на мен транспорта до изходната точка ми е проблем все още...
Видях темата за колебанието ти за избор на атв, също така че търсиш начинаещи от Варна.Аз съм на 14г. и карам с баща си.До колкото разбрах ти имаш Ямаха Волверин 450 4х4 Special Edition,а баща ми honda 500 4x4, предполагам че не смяташ да караш много бързо. Ако искаш да покараме скайпа ми е PrsF1
Зравейте колеги от Варна.Кой бяха в неделя в Батово до чашката.Минахте на десет метра от нас в гората.След чашката по пътеката с коловозите.Викахме форсирахме двигателите но уви не ни чухте.
Зравейте колеги от Варна.Кой бяха в неделя в Батово до чашката.Минахте на десет метра от нас в гората.След чашката по пътеката с коловозите.Викахме форсирахме двигателите но уви не ни чухте.
Колко и какви бяха атв-та защото ние карахме там в неделя
Коментар