Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По нова година около Банско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• По нова година около Банско

Здравейте
    От 27-ми нататъка ще сме аз и още един приятел в Банско. За ски явно няма да става, така че ще вземем машинките. Ако някой е наоколо нека се обади да покараме, че за първи път ми е в този район.

До: По-нова година около Банско?

Аз ще съм на Банско,но без машината.Надявам се да разкарам боарда малко по пистите,ама като те слушам май само на багажника ще си стой...

Коментар

Същата работа и аз ще съм на ски там от 29-02 ...
      Няма кал - Няма кеф !!!
      Suzuki Samurai LJ410 1984
      Suzuki LTZ400 2008
      Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от kmeta Преглед на мнение
        Здравейте
        От 27-ми нататъка ще сме аз и още един приятел в Банско. За ски явно няма да става, така че ще вземем машинките. Ако някой е наоколо нека се обади да покараме, че за първи път ми е в този район.
        Eто ти обещания трак от състезанието в Добринище.

Ако има сняг карайте в Рила над Годлево. там местноста се казва припеците,защото е южен склон и е много хубаво.

Друг вариант е посока Велинград по Родопите пълно е със сечища, качвам ти и един необработен трак карали сме го с мотори, става и за АТВ тук там може да се наложи да позаобиколите

Весело изкарване
        Прикачени файлове

Коментар

До: По нова година около Банско

Вчера до езерата се качих и там няма сняг, ако не завали няма да има каране. Единствено може би на Осогово борд парка ще е оферта за каране.
          Последно редактирано от cveti; 26-12-09, 18:38.

Коментар

Сняг има малко надежда да е останал. За 4 - 6 днимтам само по кръчми ... много свинско . Вземете натоварете машините и без това ще е 10 - 12 градуса перфектно за разходки.

Коментар

Горе на пистите от сега има хора а прогнозата е за леко застудяване и сняг - http://www.banskoski.com/?page=bansko-live&sub=panocams ето камерите
              Няма кал - Няма кеф !!!
              Suzuki Samurai LJ410 1984
              Suzuki LTZ400 2008
              Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Аз съм вече тук. Цяла нощ валя дъжд, качихме се до горе със ските, но всичко е вода до кръста . На някой места водата е замръзнала по пистите, не става за каране за съжаление.
                Утре към 10:30 тръгваме от Катарино с АТВ-тата ще има водач от хотела който знае цялата планина и ни обеща сериозен адреналин . Гледам в хотела има още АТВ-та, Kawasaki 650(4х4) и KFX 700 който ги дават под наем, така че ако искате пишете на лична да ги запазя за някой от следващите дни. Цена е 50 лв на час, но мисля че ако се вземат за 3-4 часа ще договорим нещо като за 2 .

Прогнозата тука е за затопляне и слънчево време.
                http://www.accuweather.com/world-for...ANSKO&metric=1
                тука също твърдят така.

Коментар

Митаче зарадвай ни с някоя и друга снимка... пък и "пътепис" няма да откажем
                  0887 246718

Коментар

Ако имате време елате из Добринище има много добри пътеки много неща ще видите.
                    samo kawasaki kvf 750:P:P:P

Коментар

Първоначално публикуван от bitterman Преглед на мнение
                      Ако имате време елате из Добринище има много добри пътеки много неща ще видите.
                      Ама хайде бе човек от кога ви чакам. Пуснкам ти телефона ми на лично съобщения, пусни ми и твоя

Коментар

Опс ... събираме се голяма група за следващите дни Тука пристигна ТОП отряда с който последно бяхме в Троян за SNOW Challenge Cup. Очаквайте утре интересни репортажи. Имам снимки и от днес защото наехме от хотела водач да ни покаже местността.
                        После показахме на водача месността , и получихме отстъпка

Коментар

Къде ходихте днеска? Във коя местност?
                          Последно редактирано от Desislav Cekov; 29-12-09, 19:19.
                          samo kawasaki kvf 750:P:P:P

Коментар

Аз съм от Гоце Делчев. Кога ще си тръгвате от Банско?

П.П. Репортаж чакаме ;]
                            '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
                              Аз съм от Гоце Делчев. Кога ще си тръгвате от Банско?

П.П. Репортаж чакаме ;]

Нещоо куца организацията. Един на СПА, други на СКИ, трети покоряат ГОРАТА.
                              Засега се очертава днес към обед да подкараме трака от състезанието в Добринище, за утре още не се знае но пак ще се кара. Репотражи малко по късно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X