Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се организираме на разходка около Русе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да се организираме на разходка около Русе

Много ме доядя .Но нищо,другия пьт ще доида до края!!! На100%

Коментар

Браво, добре сте си покарали много съжелявам че не можах да дойда другият път съм на линия

Коментар

Радвам се за Вашата разходка.
        Колко км. сте изминали и за какво време?
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Поздравления,чудесно,браво на вас момчета!!!
          ТюркеДжиев старши
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Радвам се за Вашата разходка.
            Колко км. сте изминали и за какво време?
            По моят ГПС - 220км от Търговище до Обзор. Другите които тръгнаха от Разград - 260км. Но имахме непредвидено отклонение до Смядово от около 20 км. Тръгнахме в 11 часа от с.Стража и 19:30 бяхме пред хотела.
            Време в движение 5ч50мин. Средна скорост 38км/ч.
            Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
              По моят ГПС - 220км от Търговище до Обзор. Другите които тръгнаха от Разград - 260км. Но имахме непредвидено отклонение до Смядово от около 20 км. Тръгнахме в 11 часа от с.Стража и 19:30 бяхме пред хотела.
              Време в движение 5ч50мин. Средна скорост 38км/ч.
              Браво! Бързаци сте!
              Групата с която съм се движил е била доста по-бавна.
              Коя е следващата Ви цел?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Браво! Бързаци сте!
                Групата с която съм се движил е била доста по-бавна.
                Коя е следващата Ви цел?
                Говорихме да направим каране из Еленския балкан, ама нищо конкретно.
                А ето и малко видео от прехода.

Диян Димитров

Коментар

А защо не по Средна гора

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                    А защо не по Средна гора
                    Може и по средна гора. Малко ни е по далеко, но пък ако има и някой местен да ни разведе по интересните места ще е по добре. Кебапчетата ще са от нас .
                    Диян Димитров

Коментар

Има има

Коментар

Тук съм пуснал клипчета с мотора от миналата седмица .
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=72588&page=14
                        Диян Димитров

Коментар

Позамря темата, почнаха горещините, а и русенци се поразкъсахме. Дано се съберем пак наесен .
                          Аз пък, да се похваля с едно хубаво каране в изминалата събота в района на Велико Търново. Е, накрая стана доста неприятен инцидент , нооо риск на професията , дет се вика. Русенци бяхме аз, Ерол и Ачи, група от Разград и Дидо от Търговище. Общо 9 АТВ-та.

Тръгваме от хотелче в Арбанаси.

Емо не се удържа, едвам изтрайва снимките .

След час и нещо лутане по поляните край Лясковец, най накрая намерихме пътеките. Поне позагряхме (и в прекия и преносния смисъл). Тук спряхме преди да качим първото екстриймче. Не толкова стръмно, колкото разкаляно и с дълбоки коловози.

Дидо го качи от раз и слезе да помага.

Горичката беше прохладна и приятна, никой не бързаше. Някои си говореха, а други използваха да свъшат някоя работа в храстите .
                          В един момент от храсталака , с разкопчан дюкян изскача доктора (от разградската група) и вика:
                          - Момчетааааа, тука има мечкаа...
                          - Къде бе докторе?
                          - В оня храсталак ей там по нанагорнището.
                          - Ти видя ли я?
                          - Не, ама я чух да ръмжи. Отначало си помислих, че Иво се бъзика с мене. Чувам ръмжене пък аз викам Ивооооо, пак ръмжене и аз пак Ивооооо.. и като се обръщам Иво го няма. И така назаде по най бързия начин.

Посмяхме се с мечката и продължаваме нагоре.

Минутка концентрация на Ерол за следващия опит .

Тук вече сме на някакво мотокрос-ендуро трасе, в комбинация със селски стадион.
                          С Комаровски и Светльо си поиграхме на трапеца.

Оказа се , че и Аутлендерите могат да скачат .

На тези гуми Ачи успя да изкриви кормилна щанга. Ама него не го бърка, щото Дидо за нула време реши проблема. Емо пък падна по гръб, без да ме прдупреди на съседните гуми, та не успях да го снимам .

Зареждаме с по няколко кебапчета и някоя бира на Къпиновския манастир.

И тръгваме за Елена, нооо като видят рекичка Емо и Светльо не се удържат.

Вече наближаваме езерото край Елена. Камък изкриви някаква кора отдолу на Аутлендера на Светльо.

Комаровски и той да види пораженията.
                          8

И ето ни в Елена да заредим и машините.

Някои налягаха за следобедна дрямка.

Емо видя някакъв колесар и реши да пробва теглича на Аутлендера. Бензинджията изскочи като тапа от къщичката и само гледаше изумен как си тръгват с колесара му. Бързо се успокои обаче като разбра, че само си играят .

Явно трябва по добро закрепване.

На връщане от Елена срещнахме двама мотористи от Велико Търново. И те се прибираха и предложиха да ни водят. Благодарим им на момчетата, че ни преведоха и през по хубави пътеки, а и след това ни показаха по кратък път до Арбанаси.

Докато изчакваме останалите Дидо се заигра из улеите.

Тук вече сме на едни сипеи край Дебелец. По принцип ги качвали само с мотори , но и някои от нас ги качиха.

Дидо го качи първи, не се сдържа просто . Стръмно е доста, но пък не е много високо.

И тук ми свърши батерията на апарата. Емо и той го качи. До тук всичко беше прекрасно.За всеобща изненада го качи и Светльо , но малка грешка го обърна на спускането ( вижда се на последното клипче) . При падането АТВ-то му счупи крака. Извикахме линейка от Търново.Тя си дойде в комплект с полиция. Най странното беше, че полицаите много държаха да му направят акт, но не знаеха за какво. В крайна сметка отишли в болницата и там му направили акт, че управлявал МПС без застраховка и предизвикал ПТП при изкачване на баир на един километър от пътя. Голям смях .
                          На Светльо му пожелавам скорошно възстановяване и безаварийно каране на всички .

Диян Димитров

Коментар

Направо настрънах,как се преби момчето.Дано всичко е нард, и бързо да се въстанови.Като цяло май това беше по-малкия дявол.

Коментар

Това на последния клип беше гадно ... И аз му желая скорошно възстановяване.
                              Дарин 0897042636
                              ВАЗ 2105

Коментар

Въх, Дидо - изтръпнах ! Дано колегата се оправи бързо и безпроблемно. А трак записа ли ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X