Пътя ще минава към поделението на Каменар, такче ако някой идва от там може и там да се чакаме, но само да каже предварително за да знаем кой да чакаме
Не бих казил така.По скоро на някой да му се купуват и слагат вериги за атвто ама са си скъпички Гледах на връх Чумерна(В.Търновско) как една моторна шейна се окопа на 1 метър сняг пък Хондата 600cc си пердашеше с веригите
Положението в Кичево е много снежно.
С нищо не мога да се движа в момента. Атв-то с чисто нови гуми не помръдва...има МНОГО сняг...само за 4х4 си е, друго не става. Дори на някои места тракторчетата може да се узорят.
Положението в Кичево е много снежно.
С нищо не мога да се движа в момента. Атв-то с чисто нови гуми не помръдва...има МНОГО сняг...само за 4х4 си е, друго не става. Дори на някои места тракторчетата може да се узорят.
А аз си помислих , че вятъра довя целия сняг от Кичево в Варна
Не е за АТВ навън. Едно, че духа, та да го отвее човек, а и снегът е не много подходящ - само се окопава.
Ходихте ли да карате в неделята?
Kaрахме и стана много приятно каране....Карахме около 80 км като терена беше снежен а от доло почвата беше замръзнала... И яко се дрифтеше.... Това ми беше едно от най-яките карания... Като пропуснем ,че през горите ми беше добре а на места и се потих...А като излязах на асфалта 30 км такав студ беше,че по едно време мислех ,че няма да мога да се пребера.... Снимки няма... Просто всички бяхме толкова премръзнали , че на никой не му беше до снимки...
Коментар