До: Каране около гр.Елена ( В.Търновско )
 Айде ние ще очакваме снимки от утрешното каране.А за другата седмица утре ще ходя да гледам един поларис предатор и може да се организираме за другата събота.
Айде ние ще очакваме снимки от утрешното каране.А за другата седмица утре ще ходя да гледам един поларис предатор и може да се организираме за другата събота.  

НО ще видим кога ще е това.., че тази седмица като карахме един колега влезе в един трап и леко си наби кръста и си удари леко колянцето. Дано му мине , че да продължим с каранията.
 НО ще видим кога ще е това.., че тази седмица като карахме един колега влезе в един трап и леко си наби кръста и си удари леко колянцето. Дано му мине , че да продължим с каранията. 

Ако не когато си дойде Драго и ще покараме. Без значение е за мен
 Ако не когато си дойде Драго и ще покараме. Без значение е за мен Покарваме си , но не като профисионалости.Абе нещо много по-голямо от аматьори и по-малко от профисионалисти.Аз все пак съм на 13.Евентуално атв-тата които можем да организираме са 3 общо , но за 3-тото не е сигурно (става въпрос за shineray-a ) .HONDA TRX , POLARIS PREDATOR 525 и евентуално последния човек ще е с нещо по-слабо като SHINERAY.
 Покарваме си , но не като профисионалости.Абе нещо много по-голямо от аматьори и по-малко от профисионалисти.Аз все пак съм на 13.Евентуално атв-тата които можем да организираме са 3 общо , но за 3-тото не е сигурно (става въпрос за shineray-a ) .HONDA TRX , POLARIS PREDATOR 525 и евентуално последния човек ще е с нещо по-слабо като SHINERAY.

.Ще видим какво ще стане.
.Ще видим какво ще стане.
Коментар