Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компания за каране от южната част на София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компания за каране от южната част на София

Търся си компания за каране , някой близо до мен, за да цепим заедно към Витоша и околията, аз съм в Стрелбище на бул. България до falcon motors

До: Компания за каране от южната част на София

Ти си моят човек - само, че аз съм с ендуро, но пък съм в стрелбище и ще ми е драго да поразцепим малко, ако нямаш нищо против
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

да супер само да знаеш, че карам от скоро и не хвърча много,а ти къде точно си

Коментар

Май ставаме повечко
        И аз съм навит за каране
        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
          да супер само да знаеш, че карам от скоро и не хвърча много,а ти къде точно си
          Аааа няма грижи за това - аз имам две излизания оффроуд (или по скоро едно загубване и едно падане в дере)

Аз съм на около 200 метра от теб посока парка и мотора на още 150 м. от нас, ама в момента съм на работа

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
          Май ставаме повечко
          И аз съм навит за каране
          Tanuco, аз така или иначе щях да ти пиша на лично да покараме заедно, защото знам, че си горе-долу на моя хал, само дето на мен не ми е дошла екипировката

Коментар

ЕЕ супер, значи ще се саберем компания, аз тази седмица съм свободен цялата, ама времето нещо се изкофти, но по принцип всяка събота и неделя съм свободен за каране, вие имате ли регистрации щото аз съм без, казвайте кога ще караме

Коментар

Хахах, събрахме се цяла тумба новобранци Ама така ще е по-добре да не тормозим някой бързак, пък и ще сме с едно темпо.
              Аз тази седмица мога всеки ден до четвъртък. В петък заминавам извън България до края на месеца и няма да мога да карам.
              Но след това съм ЗА
              Аз съм без регистрация и все още се чудя дали да се напъвам да го регистрирам.....въпреки че като караме нормално в града не мисля, че ще имаме проблем. Въпреки, че ако се заядат катаджии, могат да ти вземат книжката за 6(шест) месеца
              Per aspera ad astra.

Коментар

Супер, лошо няма, но за съжаление на мен първият свободен ден, който ми се очертава за каране е неделя. Ако искате с kvv направете някакво разцъкване и ще имате идея за патеките, пък аз до неделя ще съм го измислил каде, кво, що и ще направим и едно излизане тогава

Tanuco, нали не си забравил за ходенето до Габрово за да почерпим Мики. Мисля, че ще е на 27-ми и 28-ми септември

Коментар

Първоначално публикуван от alterego Преглед на мнение
                  Супер, лошо няма, но за съжаление на мен първият свободен ден, който ми се очертава за каране е неделя. Ако искате с kvv направете някакво разцъкване и ще имате идея за патеките, пък аз до неделя ще съм го измислил каде, кво, що и ще направим и едно излизане тогава

Tanuco, нали не си забравил за ходенето до Габрово за да почерпим Мики. Мисля, че ще е на 27-ми и 28-ми септември
                  Не съм, но както написах ще съм в чужбина до 30-ти, а няма как да се върна по-рано...Ако искаш може да измислим нещо като се върна..?
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Най-вероятно ще направим някое каране по октомврийски пътеки

И със сигурност ще го измислим за Мики...

KVV, ти какво ще кажеш за каране в неделя или понеделник примерно?

Коментар

за октомври и аз съм свободен, ако може, с ендуро съм, от емил марков
                      LZ1FMD

Коментар

аз съм навит за тази седмица и за преди четвъртак може да направим някоя разходка и за неделя също пишете ми на скаип k_v_v_ tela mi e 088935 8888 може да си направим един квартален чат да се разбираме за каране

Коментар

http://bulgarian.wunderground.com/gl...ons/15613.html
                          сряда дават сняг, поне ням да е толкова мокро

Коментар

Здравеите! Аз съм от Драгаливци и ще се радвам да пакараме телефона ми е 0888 99 02 44
                            Поздрави Дани

Коментар

аз днес след обят може да се поразходя нагоре, стига да не вали много, ако има желаещи звъннете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X