Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли хора от Банкя??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли хора от Банкя??

Ако някои е навит от Банкя да караме да казва . Ние сме 3-ма ако някои иска да се включи да казва
    Последно редактирано от Desislav Cekov; 04-09-08, 16:07.

До: Има ли хора от Банкя??

Има хора от Банкя. Тъкмо съм си взел от тия китайските АТВ-та. Falcon 500cc и си търся група за разходки. Кажи само кога и къде.

Коментар

Нещо се повтроих тука....
      Последно редактирано от kmeta; 27-08-08, 22:16. Причина: Едно и също ама 2 пъти

Коментар

Ехее Здравейте момчета! Как не сме се открили по-рано. Аз също съм от Банкя и се събираме понякога и по 5-6 атв-та и 5-6 мотора,което ме радва. А още повече се радвам когато се запознавам с нови колеги от града и групата ни се увеличава. Миналата неделя бяхме 6атв-та 1 джип(сузуки витара) и 1 мотор.(а трябваше да са поне 6 ). Даи скаип за връзка,тъй като немога да ти пиша ЛС все още.
        [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Skype не ползвам но ICQ-36718743
          Тази неделя ходихме от Вертикал до Клисура по реката, от там до Клисурски манастир - Дивотински манастир - Михайлово. Много яко.

Коментар

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
            Ехее Здравейте момчета! Как не сме се открили по-рано. Аз също съм от Банкя и се събираме понякога и по 5-6 атв-та и 5-6 мотора,което ме радва. А още повече се радвам когато се запознавам с нови колеги от града и групата ни се увеличава. Миналата неделя бяхме 6атв-та 1 джип(сузуки витара) и 1 мотор.(а трябваше да са поне 6 ). Даи скаип за връзка,тъй като немога да ти пиша ЛС все още.
            Моиа скаип е italia2604 в момента сам в провинциата като се варна мое да организираме не6о ние сме 3 атв-та и 1 джип . Намериме в скаип..

Коментар

Първоначално публикуван от muratt Преглед на мнение
              Ако някои е навит от Банки да караме да казва . Ние сме 3ма ако някои иска да се вклиучи да казжа
              Първоначално публикуван от kmeta Преглед на мнение
              Има хора от Банкя. Тъкмо съм си взел от тия китайските АТВ-та. Falcon 500cc и си търся група за разходки. Кажи само кога и къде.
              Намери ме в скипе:italia2604 Като се варна 6е измислиме нещо да се сабереме

Коментар

Първоначално публикуван от kmeta Преглед на мнение
                Skype не ползвам но ICQ-36718743
                Тази неделя ходихме от Вертикал до Клисура по реката, от там до Клисурски манастир - Дивотински манастир - Михайлово. Много яко.
                Супер,значи следващия път заедно ! Обаче и аз нямам ICQ,a само скаип.. Ще пиша на колегата,а с теб може да се разберем тук!
                [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Вече имам и скайп. Добавете си teracomm. Тази събота съм зает леле 11 години с жената заедно . Но неделя мисля да опитам някой от маршрутите до Владая.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X