има ли желаещи да караме?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАЗХОДКА ОКОЛО БУРГАС
Свий
X
-
До: ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАЗХОДКА ОКОЛО БУРГАС
Изглежда засега сме малкоТрябва да станем повече. Засега съм в бокса, с малки проблеми, като ги оправя веднага ти се обаждам да караме
Само немога да разбера защо няма хора/желаещи при наличието, че в Бургас съм видял поне 3 атв-та които ги гарат
Както и да е, дано се съберем повече. Ако ли не отиваме при мотокрос маняците, те поне са повече
-
Първоначално публикуван от stefan-76 Преглед на мнениеима ли желаещи да караме?
Коментар
-
и аз си взех атв преди 1 седмица башан 200 кубика а за разходките с кросовите съм чувал от един приятел които понякога ходи ама имам въпрос понеже атв то е само 200 кубика проблем ли е и каде ходите да карате ?
Коментар
-
горно оряхово май беше май беше китайско за германия и от там е изпратено тука и в оряхово е сглобено към 2 500 е не съм сигурен колко а дали съм доволен карах го само събота и неделя добре се движи само че изникнаха 2 проблема като са го сглобявали не са центровали предните гуми и задния спирачен диск хлопаама иначе е доста добре до колкото знам башан са едни от най добрите китайски атв та
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеАз съм от Търново,но мислим в Събота да отскочим до Порои,мотокрос пистата.
Има ли желаещи?А и ще ми е приятно да се запознаем
Коментар
-
Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнениеАми аз ако успеем да го запалим до събота (тоест ако остане време) може да дойдем ама ще ми е първо каране с това АТВ, едва ли ще карам на пистата, по скоро да погледам и отстрани малкоА и ще ми е приятно да се запознаем
Коментар
-
Ами добре но няма да мога да дойда... Сега се връщам от "BOX-а" и се оказа че статора е изгорял... Утре ако ги пратят ще дойде към обяд в събота. Аз се надявах просто някой кабел или букса да не дават добър контакт и да има от там отечка но уви... Много работи започнаха да изкачатСъжалявам просто, много исках да се запознаем но уви
Понякога не става така както искаме
Поздрави,
Коментар
-
Здрвейте абе чух че миналата събота е имало каране на мото пистата в Меден Рудник (Бургас) и е имало доста мотористи и около 5-6 с АТВ-таЕе браво бе... Яяя някой да се издаде тука, че ако ходите пак да викнете и мен де
Или пък за някое друго каране, че ми писна да карам сам тука, а и друго си е в групичка
Дайте да измислим нещо че вече ваканцийка май станало (
за някой от няколко дена) и няма какво да се прави
Ще чакам включване на някой и ако не възразявате за още един пишете (в профила има и скайп и телефон ако се налага). Мерси за вниманието и без лъженки моля
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар