Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАЗХОДКА ОКОЛО БУРГАС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАЗХОДКА ОКОЛО БУРГАС

има ли желаещи да караме?

До: ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАЗХОДКА ОКОЛО БУРГАС

Изглежда засега сме малко Трябва да станем повече. Засега съм в бокса, с малки проблеми, като ги оправя веднага ти се обаждам да караме

Само немога да разбера защо няма хора/желаещи при наличието, че в Бургас съм видял поне 3 атв-та които ги гарат

Както и да е, дано се съберем повече. Ако ли не отиваме при мотокрос маняците, те поне са повече

Коментар

Излязох от бокса Време е да караме Ако искаш тук, ако искаш на ЛС ми пиши да се оговорим.

Коментар

"че в Бургас съм видял поне 3 атв-та"
        Сигурно не са членове на форума ...

Коментар

Първоначално публикуван от stefan-76 Преглед на мнение
          има ли желаещи да караме?
          време беше здрасти аз сам от меден рудник с ямаха 450 сабираме се в неделя с кросарите ако искате да се чуем тел 0888805281 киро

Коментар

и аз си взех атв преди 1 седмица башан 200 кубика а за разходките с кросовите съм чувал от един приятел които понякога ходи ама имам въпрос понеже атв то е само 200 кубика проблем ли е и каде ходите да карате ?

Коментар

Аз съм от Търново,но мислим в Събота да отскочим до Порои,мотокрос пистата.
              Има ли желаещи?

Коментар

Колега Милен откаде си купи атв-то и дошолен ли си??Съвалявам че тука питам но не мога да пратя лично на колегата.

Коментар

горно оряхово май беше май беше китайско за германия и от там е изпратено тука и в оряхово е сглобено към 2 500 е не съм сигурен колко а дали съм доволен карах го само събота и неделя добре се движи само че изникнаха 2 проблема като са го сглобявали не са центровали предните гуми и задния спирачен диск хлопа ама иначе е доста добре до колкото знам башан са едни от най добрите китайски атв та

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                    Аз съм от Търново,но мислим в Събота да отскочим до Порои,мотокрос пистата.
                    Има ли желаещи?
                    Ами аз ако успеем да го запалим до събота (тоест ако остане време) може да дойдем ама ще ми е първо каране с това АТВ, едва ли ще карам на пистата, по скоро да погледам и отстрани малко А и ще ми е приятно да се запознаем

Коментар

Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнение
                      Ами аз ако успеем да го запалим до събота (тоест ако остане време) може да дойдем ама ще ми е първо каране с това АТВ, едва ли ще карам на пистата, по скоро да погледам и отстрани малко А и ще ми е приятно да се запознаем
                      Ние ще сме там към 10-11 часа в събота.

Коментар

Ами добре но няма да мога да дойда... Сега се връщам от "BOX-а" и се оказа че статора е изгорял... Утре ако ги пратят ще дойде към обяд в събота. Аз се надявах просто някой кабел или букса да не дават добър контакт и да има от там отечка но уви... Много работи започнаха да изкачат Съжалявам просто, много исках да се запознаем но уви Понякога не става така както искаме

Поздрави,

Коментар

ако има някои желаещ за разходка около созопол събота или неделя да пише

Коментар

Здрвейте абе чух че миналата събота е имало каране на мото пистата в Меден Рудник (Бургас) и е имало доста мотористи и около 5-6 с АТВ-та Ее браво бе... Яяя някой да се издаде тука, че ако ходите пак да викнете и мен де Или пък за някое друго каране, че ми писна да карам сам тука, а и друго си е в групичка Дайте да измислим нещо че вече ваканцийка май станало ( за някой от няколко дена) и няма какво да се прави Ще чакам включване на някой и ако не възразявате за още един пишете (в профила има и скайп и телефон ако се налага). Мерси за вниманието и без лъженки моля

Коментар

Някой от Сарафово ??!? Че днеска покарах там наоколо, няма нещо чак интересно и екстриим, наплажа малко... Ако утре има някой желаещ да направим по някое кръгче около Сарафово да свирне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X