Здравеите търся съмишленици от Пловдив които имат желание да покараме малко из балкана за събота и неделя.
Пробвах няколко пати сам ама друго си е с компания .
 .

Пробвах няколко пати сам ама друго си е с компания
 .
 .

.
 .

Аз имам село до Стоиките.Миналата седмица бях там но неможах да си закарам атв-то
 Аз имам село до Стоиките.Миналата седмица бях там но неможах да си закарам атв-то  ние също мислихме да се качим с джипа до върха,но майка ми се разболя и.....на този връх има сняг до маЙ месец и сега смятат да прават писти там
 ние също мислихме да се качим с джипа до върха,но майка ми се разболя и.....на този връх има сняг до маЙ месец и сега смятат да прават писти там  На върха даже има една военна база
 На върха даже има една военна база  

Аз имам село до Стоиките.Миналата седмица бях там но неможах да си закарам атв-то
 Аз имам село до Стоиките.Миналата седмица бях там но неможах да си закарам атв-то  ние също мислихме да се качим с джипа до върха,но майка ми се разболя и.....на този връх има сняг до маЙ месец и сега смятат да прават писти там
 ние също мислихме да се качим с джипа до върха,но майка ми се разболя и.....на този връх има сняг до маЙ месец и сега смятат да прават писти там  На върха даже има една военна база
 На върха даже има една военна база 
 явно военни тайни някви.
 явно военни тайни някви. 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар