Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какво могат да се заместят ботушите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: С какво могат да се заместят ботушите ?

Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнение
    Моя извод е че един ботуш може да се замени единствено с друг по-добър ботуш
    Може бе , аз съм виждал по пътя летят едни типове с пистарки по къси гащи , юнашка фланелка , слънчеви очила /без каска/ и карбонови джапанки. И нищо им няма на хората ....... за някое време.

Сега малко личен опит от по стари времена. Голямото нямане от по-отдавна водеше до каране с кубинки. естествено и в по-хладно /под нулата/ време. Сега коленцата щракат а на левия прасец си имам някаква локална настинка заради която целия мускул се е смалил и периодически напомня за себе си.

Мисълта ми е , че екипировката не пази само от травми и удари. По-страшното понякога идва по-късно.

И в сега си позволявам да карам без наколенки и ботуши ама само в много топло време и по асфалт. Нося си от онези работните обувки дето пише Джорджо за тях. Щото то и на жега не се търпи. Липсата на екеперовка обаче задължително трябва да се компенсира от към главата с връщане на газта и утроено внимание.

Последна препоръка. Не карайте градско с обувки без метално бомбе. Миналата година на едно приятелче един идиот му мина през стъпалото докато си чакал на светофар. Но това за мотористите.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

От: С какво могат да се заместят ботушите ?

Ако искаш да си гипсирваш краката пробвай с кубинките. Ако искаш съвет по- добре не карай докато не си купиш иначе много лошо !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X