Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki LTZ 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki LTZ 250

Колеги, искам да ви питам дали Suzuki LTZ 250 е добър избор за първо АТВ. Видях 2 обяви за ЛТЗ във форума за по ~4000лв и ми се струват доста добри, но съм длъжен да попитам по-разбиращите от мен.И това QuadSport е нещо на сузуки нали, не значи, че е китаец, нали?Е какво ще кажете?

От: Suzuki LTZ 250

Като за начало можеш да дадеш малко информация за себе си. На колко години си, имал ли си опит с мотори със скорости или пък АТВта. Въобще карал ли си, понеже те съветвам, ако не си да се пробваш първо и да кажеш кое те влече повече, кроса, ендурото, или АТВто.
    Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Значи аз съм на 14 и имам опит със скорости (брат ми има Кавазаки КЛХ и ме е учил как се сменят, а до колкото знам, на тези са полу-автоматични така че...)
      Искам да знам някой, който е имал такова да каже впечатления...

Коментар

Ами, на 14 съм и си търся некитайско до 4000лв. Трудно се намират ама има...Карал съм на брат ми мотора(Kawasaki KLX 250) и се оправям със скоростите, а за 3тия въпрос: АТВта-та ме влече най-много.Иначе намирам само некитайски сузукита и един-два раптора, а той искал много поддръжка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X