Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за атв от Англия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за атв от Англия

Здравейте всички!Казвам се Мартин.Тази година,поради успешно взимане на изпитите след 7-ми клас,с татко решихме,че е време за ново атв.Обмисляме вариант за внос от Англия.Насочили сме се към kfx 700 и ако можете да ми препоръчате сайтове от англия за употребявани атв-та и да споделите вашите впечатления относно тях като качество,цена и то сравнение с България.Благодаря предварително!

От: Помощ за атв от Англия

Първоначално публикуван от atv_ Преглед на мнение
    Здравейте всички!Казвам се Мартин.Тази година,поради успешно взимане на изпитите след 7-ми клас,с татко решихме,че е време за ново атв.Обмисляме вариант за внос от Англия.Насочили сме се към kfx 700 и ако можете да ми препоръчате сайтове от англия за употребявани атв-та и да споделите вашите впечатления относно тях като качество,цена и то сравнение с България.Благодаря предварително!
    По евтино от България няма, ако има разликата в цената не си залужава въртела. По-добре търси тук има оферти вече за 5 - 5 и нещо, което е малко за такова АТВ.

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
      По евтино от България няма, ако има разликата в цената не си залужава въртела. По-добре търси тук има оферти вече за 5 - 5 и нещо, което е малко за такова АТВ.
      Колегата intruderzzz e много прав.Тук в България е бъкано с КФХ 700.Както каза той ,можеш да си намериш за 5-6000 лв.хубав ,запазен кфх.Успех с търсенето.
      Kawasaki KX250F

Коментар

Благодаря!Аз сега си харесах едно-две в мобилето за по 5 и половина и ще видим.Обещавам да се похваля като го взема

Коментар

Извинете за ОFF TOPIC-a, но искам да попитам колко струва една Yamaha Blaster в България. Защото в Англия са по 3000лв. 2005 година без доставката. Колко лева може да е доставката?
          Последно редактирано от Desislav Cekov; 27-10-10, 15:53.

Коментар

от 300 до 600 паунда ( 720 - 1400лв)

Коментар

Първоначално публикуван от Ymamaha Преглед на мнение
              Извинете за ОFF TOPIC-a, но искам да попитам колко струва една Yamaha Blaster в България. Защото в Англия са по 3000лв. 2005 година без доставката. Колко лева може да е доставката?
              Масово превозвачите вземат по паунд за килограм, паунда днес е 2, 24 лв. - можеш сам да си сметнеш колко ще ти излезе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X