Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новак и помощ за избор на АТВ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новак и помощ за избор на АТВ

Здравейте,
    нов съм тук и поизчетох доста в този раздел АТВ. От известно време се запознавам с този род возила и честно казано, вече се стигна до там, че желая да си купя. Затова ще помоля за помощ.

Предимно карам само автомобили. На 29 април катастрофирах доста зле и е радостно, че сега пиша дори. Сега се ориентирах към АТВ-ата и първо ще уточня, че не мога да си позволя супер АТВ, а трябва да се впиша някъде до 3000 лв. На първо време такова, защото се ухарчих ужасно след катастрофата и др. събития. А и съм новак, нямам опит с четириколките. На 25г съм, 170см, 60 кг.

От това, което знам, ми е ясно, че ще е явно китайско (но като за 1во, не възразявам), ми трябва АТВ с ръчна скоростна кутия плюс задна скорост, 4х4?. Разбира се, че предимно ще го карам из по пресечени местности. Но все пак ще го регистрирам в КАТ (местният началник КАТ в Ловеч каза, че може и се кара с Б категория плюс рег и светлинна система). Трябва да е регнато, защото все пак ще прекосявам и пътни участъци.
    Засега друго не се сещам, очаквам помощ и да започна да търся подходящото за мен)

От: Новак и помощ за избор на АТВ

Колега ориентирай се към китайско употребявано.
    Няма китайски нови 4х4 в твоя бюджет.
    И не е лошо също да погледнеш тази тема
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...B5%D0%BC%D0%B0

Коментар

Първоначално публикуван от batvaljo Преглед на мнение
      Колега ориентирай се към китайско употребявано.
      Да и то с доработки!

Коментар

Първоначално публикуван от oneillbgm Преглед на мнение
        Здравейте,
        нов съм тук и поизчетох доста в този раздел АТВ. От известно време се запознавам с този род возила и честно казано, вече се стигна до там, че желая да си купя. Затова ще помоля за помощ.

Предимно карам само автомобили. На 29 април катастрофирах доста зле и е радостно, че сега пиша дори. Сега се ориентирах към АТВ-ата и първо ще уточня, че не мога да си позволя супер АТВ, а трябва да се впиша някъде до 3000 лв. На първо време такова, защото се ухарчих ужасно след катастрофата и др. събития. А и съм новак, нямам опит с четириколките. На 25г съм, 170см, 60 кг.

От това, което знам, ми е ясно, че ще е явно китайско (но като за 1во, не възразявам), ми трябва АТВ с ръчна скоростна кутия плюс задна скорост, 4х4?. Разбира се, че предимно ще го карам из по пресечени местности. Но все пак ще го регистрирам в КАТ (местният началник КАТ в Ловеч каза, че може и се кара с Б категория плюс рег и светлинна система). Трябва да е регнато, защото все пак ще прекосявам и пътни участъци.
        Засега друго не се сещам, очаквам помощ и да започна да търся подходящото за мен)
        Уважаеми колега, за това което питаш има отговори в темите писани и изписани до тук !
        Не е нормално с всеки тук да се занимава индивидуално целия форум и да се пишат едни и същи неща вече публикувани в други теми !
        Чети и задавай конкретни въпроси, за конкретни ситуации, за които няма писано вече във форума !
        Заключвам темата, а довечера ще я изтрия !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X