Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво АТВ да си взема?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво АТВ да си взема?

Здравейте! Искам да попитам дали някой може да ми предложи АТВ с долу горе следните характеристики: до 125 кубика, 4-и тактов, дву цилиндров (може и един), при възможност да е автоматика (поне така си мисля че е най-добре) и до най-много 3000 лв. Няма значение дали ще е ново или втора и каква марка ще е, но със сигурност не искам да е китайско. На 16 год. съм и искам да си изкарам книжка и да си взема кат навърша 17г. И искам да попитам дали категория А1 трябва да си изкарам, щот поне така разбрах като четах във форума? Ще съм много благодарен ако някой ми помогни, защото почти нищо не разбирам от АТВ-та!

От: Какво АТВ да си взема?

Ако си расъл нормално за възрастта си ще му дойдеш в повече на килограми, ако изобщо успееш да намериш детско атв с регистрация!

Коментар

Ами като за начало 125сс не китайско за 3000лв неможеш да намериш По добре сабери още парички и а 6-7 си вземи втора ръка

Коментар

Първоначално публикуван от LORDDA Преглед на мнение
        Здравейте! Искам да попитам дали някой може да ми предложи АТВ с долу горе следните характеристики: до 125 кубика, 4-и тактов, дву цилиндров (може и един), при възможност да е автоматика (поне така си мисля че е най-добре) и до най-много 3000 лв. Няма значение дали ще е ново или втора и каква марка ще е, но със сигурност не искам да е китайско. На 16 год. съм и искам да си изкарам книжка и да си взема кат навърша 17г. И искам да попитам дали категория А1 трябва да си изкарам, щот поне така разбрах като четах във форума? Ще съм много благодарен ако някой ми помогни, защото почти нищо не разбирам от АТВ-та!
        Първо атв-та с регистрация са рядкост, второ карат се с В категория/малкото с рег/, трето 150сс е атв за малки деца/под 10 г./. Най-добре почети още форума, за да си изясниш нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
          Първо атв-та с регистрация са рядкост, второ карат се с В категория/малкото с рег/, трето 150сс е атв за малки деца/под 10 г./. Най-добре почети още форума, за да си изясниш нещата.
          Незнам! Поне аз така разбрах, че на 16 год. можеш да си вземеш до 50 сс (което за мен си е детското), а на 17 до 125 сс с категория А1 и за двете, а вече на 18 над 125 сс. Ако това което ти казваш е вярно, че се карат с В категория и до 10 год можеш да си вземеш до 150 сс (ако правилно съм те разбрал), това ще е супер, щот предполагам, че на 17 год мога да си взема АТВ с доста повече кубици! А за атв-та с регистрации, аз изобщо не търся такова. Аз търся атв, което сам да си го регистрирам (ако правилно го казвам).

Към Емил Трайков: Еми аз си намерих едно атв което е дори чисто ново и е 150 сс, до 3000 лв, ето линк: http://www.shineray-bg.com/?pgID=pro...0STE-Automatic

А иначе, както казах вече аз съм на 16 (дори не съм ги навършил още), 190 см и съм 77 кг.
          Благодаря че отговорихте на темата ми!

Коментар

Това АТВ е китайско, по горе спомена, че НЕ трябва да е такова!
            Почети форума преди да задаваш въпроси за регистрацията всичко е описано !

Коментар

От това което си написал, мога да ти кажа, че си рабрал грешно всичко което си прочел/ако си чел форума/. Това което си писал за кубиците се отняся за скутерче,мотопедче и тн. нищо общо с атв. Атв-то което си показал е китайско/само такива и някои японски изключения се регистрират, като при вторите регистрацията само е около 3000лв/. Това което писах за регистрацията в предния пост се отнася за всякаква въобще, не за купено с рег или направена от теб или който и да е. На тези години и 800сс можеш да караш, но под 150сс ще ти е трудно и куцо.

Коментар

Много благодаря kvv , че ми обесни, шот явно яко съм се объркал! Сега поне разбрах долу-горе и ще зн какво да си търся!
                Само искам да попитам колко долу горе струва изкарването на книжката за В категория и регистрирането на атв-то (или то зависи какво е атв-то) ?
                И по принцип Shineray-то хубави ли са? Имам впредвид според вас здрави ли са, издражливи ли са...? Струва ли си да давам пари за тях? Разбрах, че са китайски вече (благодаря, че ми казахте) , но съм чел, че доста хора имат такива и им харесват и били здрави. Защот съм си ги харесъл като модели и характеристики!

Коментар

Колега азсъмна 16 години и карам атв 200 кубика и му умаля за 4 месеца,апък ти да взимаш 125 кубика.Просто не си заслужава атв-то не е за из града,кара се здраво в гората,където не ти трябва регистрация!
                  Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Първоначално публикуван от xhizors.nz Преглед на мнение
                    Колега азсъмна 16 години и карам атв 200 кубика и му умаля за 4 месеца,апък ти да взимаш 125 кубика.Просто не си заслужава атв-то не е за из града,кара се здраво в гората,където не ти трябва регистрация!
                    Не аз просто съм се заблудил с това за категория А1! Иначе яко знаех, че се кара с В и мога колкото искам кубици сиг изобщо нямаше да пиша тази тема! А за това, че не е за из града, аз точно за из града си го взимам! Щот много ме кефи и съм се решил да си взема! И за това искам да си го регистрирам!

Коментар

В момента има обява за ЯМАХА 150ЦЦ автоматик за 2200лв. Чисто ново!!! Проблема е че се намира във Варна.Атевето изглежда много добро водно олайдане компенсаторни бутилки на амортисиорите и тн.

Коментар

Колега ако ще изкарваш б категория само заради атв-то не бързаи защото сега мислят да правят категория специално за четериколки бъгита атв и тн. именно заради това регистрацията на атв-тата в момента е доста трудна без връзки от личен опит не ти препоръчвам да си зимаш 125 кубика защото на 2рата седмица ще ти е малко по добре земи китаиско ако нямаш парички но да е поне 250 или 350 кубика макар че и те не са кои знае какво верно китаиското не е като японското ама и цената на китаиското е 1/4 от японското че може и повече личния ми съвет е земи си един башан 250 кубика те са едни от наи здравите китаичета а и не са скъпи вървят 2000 макс свикни му после като сабереш още парички зимаи японско

Коментар

Първоначално публикуван от achkata95 Преглед на мнение
                          В момента има обява за ЯМАХА 150ЦЦ автоматик за 2200лв. Чисто ново!!! Проблема е че се намира във Варна.Атевето изглежда много добро водно олайдане компенсаторни бутилки на амортисиорите и тн.
                          1.Yamaha 150 кубика няма!!
                          2.Какво като е във Варна?
                          3.Пише се охлаждане не олайдане!
                          4.Това на амортисьорите,тия бутилки ... може да са газови амове,а не комперсаторни бутилки!
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Затварям темата, защото се повтаря с десетките вече написани по този въпрос и моля първо да се чете, а после да се пита !
                            Не пълнете форума с едни и същи питанки, на които отговарят едни същи хора !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X