Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Shineray XY350ST-E за първо ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Shineray XY350ST-E за първо ATV

Здравеите всички.Мисля са си купувам ATV.Спрях се на китаиски вариант(Shineray XY350ST-E).искам да ви попитам дали съм на правилен път,като за начинаещ.Ясно ми е че японските им събратя са по-добри,но за сега нямам възможност за такова.Искам да знам дали е добър вариант да се науча да карам.
    Поздрави!
    0883325028,0897568196

От: Shineray XY350ST-E за първо ATV

Чул съм,че това е може би най-добрият вариант от китайските атв

Коментар

По-добре японско 7-ма употреба, защото може да е почупено, о замислено правилно, отколкото китайското. Писал съм вече, но отново ще наблегна на това, че китайците нямат традиции при АТВ-тата, двигателя е долу-горе добър но поне 30% по маломощен от този на Ямаха Раптор. Но това не е най-големия проблем. Китайците нямат добро пътно поведение, пластмасите им лесно се трошат и много възли и детайли са неправилно откраднати или спестени и са проблемни от всякъде.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Колега,чети за китайците из форума,всички те дават едни и същи дефекти.Сам си прецени,не слушай никой,че сега ще почнат едни спорове и чудесии,само ще се объркаш тотално.Поздрави от Шумен!!!
        [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Не ми се иска да повторя горните 3-4 поста , но да се изкажа (нали ме водят спамeр).Попрочети форума малко.Има доста писано за китайците и както каза г-н Генчев всички дават еднакви дефекти независимо дали са 200сс 250сс или 350сс . Всичкото при китайците е на един принцип и по-добре изчакай да посъбереш някой лев и си купи за 200-500 лева отгоре нещо японско.Много по-добро е и ще ти върши много по-добра работа независимо дали за леки разходки по поляната или за по-хард ендуро.
          Последно редактирано от Preslav Peychev; 25-05-10, 19:05.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Доста почетох по въпроса за китайските и проблемите им.Едни ги удобряват,други не.Ясно ми е че се вкарвам във филм със тоя китец,но се надявам на това че,имам добри технически показания.Японските им събратя несъмнено са по добри,но тъй като ми е първо ATV мисля че по лесно и по евтино мога да подържам китайска машина.
            0883325028,0897568196

Коментар

Първоначално публикуван от AcTePuKc Преглед на мнение
              Доста почетох по въпроса за китайските и проблемите им.Едни ги удобряват,други не.Ясно ми е че се вкарвам във филм със тоя китец,но се надявам на това че,имам добри технически показания.Японските им събратя несъмнено са по добри,но тъй като ми е първо ATV мисля че по лесно и по евтино мога да подържам китайска машина.
              Ако не улучиш на китаец 99,8% ти излиза по-скъпо !
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Здравейте колеги,имал съм такъв шинерай(350)и в сравнение с Башан и което и да е друго китайско атв това е направено много по добре а и стой на пътя и при резки завои е устойчиво докато другите китайци когато завиваш единственото което правят е да се опитват по всевъзможен начин да се преобърнат или да те изхвърлят от седалката.Двиганелят също е на много по добро ниво от останалите китайци и като за първо атв ще ти е достатъчно мощен.Специално на този модел пластмасите са много по качествени от на другите китайци но най важното е че за парите които даваш взимаш нещо което си заслужава с което не искам да кажа че е по добро от японските си събратя но по твоите изисквания е перфектно.Нещата които трябва да погледнеш веднага след покупка са - 1.веригата ако е оригиналната да я смениш защото се разтяга като ластик а при падане чупи много лошо корпуса при предният пиньион.2.филтърчето за бензина го изхвърляш веднага или го заменяш с друго.3.маслото в двигателя ако е оригиналното да знаеш че е пълен боклук.4.свеща най добре е да я смениш дори и да работи добре.5.въздушният филтър да го замениш с метален което е малко неудобна операция но не и невъзможна.Също така се продават и електронни блокове които вдигат мощноста с около 3 кс. и с 1000 оборота вдигат тавана на критичните обороти.Последното нещо което се сещам е да погледнеш ауспуха и ако не му е махнат заглушителя да го махнеш защото това оказва голямо значение на вървенето.Иначе атв-то пали с докосването и ще ти донесе много приятни изживявания,успех и умната.
                Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Първоначално публикуван от SMR610 Преглед на мнение
                  Здравейте колеги,имал съм такъв шинерай(350)и в сравнение с Башан и което и да е друго китайско атв това е направено много по добре а и стой на пътя и при резки завои е устойчиво докато другите китайци когато завиваш единственото което правят е да се опитват по всевъзможен начин да се преобърнат или да те изхвърлят от седалката.Двиганелят също е на много по добро ниво от останалите китайци и като за първо атв ще ти е достатъчно мощен.Специално на този модел пластмасите са много по качествени от на другите китайци но най важното е че за парите които даваш взимаш нещо което си заслужава с което не искам да кажа че е по добро от японските си събратя но по твоите изисквания е перфектно.Нещата които трябва да погледнеш веднага след покупка са - 1.веригата ако е оригиналната да я смениш защото се разтяга като ластик а при падане чупи много лошо корпуса при предният пиньион.2.филтърчето за бензина го изхвърляш веднага или го заменяш с друго.3.маслото в двигателя ако е оригиналното да знаеш че е пълен боклук.4.свеща най добре е да я смениш дори и да работи добре.5.въздушният филтър да го замениш с метален което е малко неудобна операция но не и невъзможна.Също така се продават и електронни блокове които вдигат мощноста с около 3 кс. и с 1000 оборота вдигат тавана на критичните обороти.Последното нещо което се сещам е да погледнеш ауспуха и ако не му е махнат заглушителя да го махнеш защото това оказва голямо значение на вървенето.Иначе атв-то пали с докосването и ще ти донесе много приятни изживявания,успех и умната.
                  Ето това включване чаках.благодаря на колегата SMR610.Много изчерпателнен и ясен отговор на въпроса ми.Вече е ясно че това е моята машина.След някои ден ще се похваля като го взема.
                  П.П. Само ако може да ми кажеш от къде мога да си взема такава електроника?
                  0883325028,0897568196

Коментар

Съжалявам колега,търсих но не намерих сайта в който се предлагаха тези електроники но мисля че марката беше нещо от сорта big gun или нещо подобно но мой имашше и други марки и модели и ако се поразтърсиш сигурно ще намериш.
                    Киа Спортидж-2.0-16V-128к.с

Коментар

Аз също карам такова и съм много доволен. Ако искаш мини да пробваш моето да го усетиш най-добре. Каквито и промени да му правиш мини първо поне 300-400км и тогава (става дума за спортен филтър, заглушителя на ауспуха и т.н.).
                      ATV Shineray АТВ

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_a Преглед на мнение
                        Аз също карам такова и съм много доволен. Ако искаш мини да пробваш моето да го усетиш най-добре. Каквито и промени да му правиш мини първо поне 300-400км и тогава (става дума за спортен филтър, заглушителя на ауспуха и т.н.).
                        ами няма да е лошо.даже ще е много добре, стига да не е проблем и да ми дадеш някажи кординати или тел. за връзка да се чуем и да се уговорим.
                        0883325028,0897568196

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X