Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое АТВ да си купя?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое АТВ да си купя?

Намерих 2 атв-та, китайски са. Едното е башан 200цц а другото е 250цц но не му знам името. И двете са на една цена. Моля помогнете с избора
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Краси Грудев; 17-04-10, 21:59.

До: Кое АТВ да си купя?

кажи каква ти е идеята после ,че го караш ли,ще си го гледаш ,за градско на кафе или за горско каране, доста са критериите
    а и малко инфо са самите АТВ-та
    Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Разбира се че ще го карам и градск0 и лек офроуд. И каква инф0пмация имаш предвид?

Коментар

Първоначално публикуван от 4poundz Преглед на мнение
        Намерих 2 атв-та, китайски са. Едното е башан 200цц а другото е 250цц но не му знам името. И двете са на една цена. Моля помогнете с избора
        нито едно!!

Шегата на страна.. Виждам че Башана е пригоден за заигравки и трикчета извън гората, това хубаво.. не е каран в гората, окачването може би му е здраво (все още).. Друг е въпроса колко ли е пазано и гледано.. градско, градско ама е карано. Но като цяло съм чувал че г/д Башана са сполучливи, за лек офроуд и чесене на крастата.
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Колега това другото е Зонгшен 250сс аз съм с такова и за сега нямам забележки и съм с добри впечатления,особено акт ти е първо

Коментар

Колега, кажи и цените за да може да ти се помогне максимално обективно в избора !
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Досега не съм имал атв, едно от тях ще ми е 1во

Коментар

Какт0 казах на една цена са : 1400 лева

Коментар

Човека е написал че цените са еднакви. При това положение везните леко се накланят към Башан според мен но основното е състоянието на двете. Огледай ги внимателно и вземи това което е по-запазено.Провери за луфтове, износени лагери и т.н.
                  И на края вземи това което те кефи повече

Коментар

Това синьото като гледам му е и сменено гърнето.Както е казал колегата виж кое е по запазено,огледай ги и взимай.Като са първо са супер атвтата

Коментар

За 250-ката не знам, но Башана със сигурност трябва да е с регистрация, което си е голям плюс. Виж да не е разбита задната ос, провери втулките на рамената отпред и за луфтове в кормилото...и избирай. Обаче мезните кловят към Башо не защото имам такъв, а защото ми се струва, че тва другото не се регистрира. Поправете ме ако греша де

Коментар

Би трябвало да може и Зонгшена да се регистрира.А и доколкото милсля Башан и Зонгшен са едно и също,но може да греша...

Коментар

Първоначално публикуван от Crosser Преглед на мнение
                          Би трябвало да може и Зонгшена да се регистрира.А и доколкото милсля Башан и Зонгшен са едно и също,но може да греша...
                          Няма ли необходимите сертификати, пиши го мишън импосибъл за регистрация....но не ми беше това мисълта- гледай кое от двете ти го дават с номер и изрядни документи, щото да се хванеш ти да регистрираш си е едно приключение. За Башана съм убеден, че е с регистрация, освен ако самия екземпляр не е с мътна история. Ако аз трябваше да избирам, след състоянието най-голям приоритет щеше да ми е номера

Коментар

и двете нямат рег. но това за мен не е от значение.

Коментар

Зонгошена неможе да се регистрира нали съм с такова атв само,че 200цц знам,че има разлика,но на този модел не издават Евро сертификат.Аз бих те посъветвал да всзмиш 250цц,понеже повече кубица никога няма да са ти излишни и той е с водно,издаржливи са не по-млако от Башана,висчко зависи от поддръжката и терена по,който се карат,но ако ти трябва за из града взимай Башана понеже може да се регне ти си знаеш,но от личен опит ти препорачвъм Зонгшена
                              Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X