Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НОВАТА ИГРАЧКА CAN-AM DS450X

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: НОВАТА ИГРАЧКА CAN-AM DS450X

Честито!Дано да има само хубави мигове с нея.

Коментар

Честито Марти,мотора е много хубав пожелавам ти да се научиш да го караш като заболекарския стол, че и по добре. Чакаме те с нетърпение на MX състезанията и задължително тази година да имаш подиум с новия мотор.

Коментар

Браво! Да ги скъсаш! Само така!

И по-рано с тролея наказваше джуниърите, ама сега с 450ката да им разкажеш игрите.

Пусни снимки с новата машина в действие.
        [COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
        [COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]

Коментар

Честито ! Със здраве да си я караш машината

Коментар

Днес сложихме генерацията и електрониката разликата е огромна!Тези дни ще поработим и по фейс-лифта .засега толкова.Познайте кой се рови из мотора и какви магии прави?
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
              ПРИТЕСНЕНИЯТА остават Марти ще кара 4х4 CHALENGE CUP с РЕНЕГАДА и МХ с CAN-AM DS450/тази година има да учи доста от майсторите в МХ /
              Ами ясно е Тодор Христов трябва да поръча някоя купа повечко с тази машина малкия ще вземи още някой подиомсъс здраве да я караша пъ РенегаДа ко зарязвай не че нещо ама да мога и аз да се пробвам за някоя купа на Чаланджа
              [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
                Днес сложихме генерацията и електрониката разликата е огромна!Тези дни ще поработим и по фейс-лифта .засега толкова.Познайте кой се рови из мотора и какви магии прави?
                а(К.Колев) б(К.Колев) с(К.Колев)
                [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от sinbad Преглед на мнение
                  Браво! Да ги скъсаш! Само така!

И по-рано с тролея наказваше джуниърите, ама сега с 450ката да им разкажеш игрите.

Пусни снимки с новата машина в действие.
                  Тролей се вика на кавазакитата-700 на ренегада се вика КОШМАРНА РЕНЕГАДНА МАШИНА!!!

пп:Благодаря за пожеланията на всички!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ta4kata risk-gabrovo Преглед на мнение
                    а(К.Колев) б(К.Колев) с(К.Колев)
                    ПОЗНА ПЕЧЕЛИШ БУТИЛКА КЕРЕШКА СЕЛЕКЦИЯ ПРИ ПЪРВА СРЕЩА!!!

Коментар

Честито и от мен със здраве да си а караш.Абе CAN-AM си CAN-AM
                      [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
                      [LEFT][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
                        Тролей се вика на кавазакитата-700 на ренегада се вика КОШМАРНА РЕНЕГАДНА МАШИНА!!!

...
                        Нейде из форума

Пак ли ми хвалиш това дето има аеро-динамична форма на тухла четворка, и като го караш имаш чуството че си на зъболекър с кормило в ръцете? ...
                        Прав си не му викаме тролей, викаме му всичко останало

Коментар

Днес за първи път успях да покарам новaта си машина.Досега не съм имал атв или мотор със скорости ,но мисля ,че се справих добре.Машината ми допада много и засега мисля ,че не ми трябва разширяване ,защото с тежкия ренегад свикнах да се накланям без голям ефект и сега с лекото атв ми е много лесно и приятно.Машината има достатъчно сила и засега нямам никакви уплаквания!(за момента )
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от malkatatromba; 14-01-10, 20:31.

Коментар

Днес беше първия сериозен тест на дс-а.За по-сигурно го тествахме с доказани състезатели в лицето на Николай и Николен Кушеви ,които бяха приятно изненадани от възмножностите и поведението на машината.
                            Ето малко снимки:
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от brake Преглед на мнение
                              Честито Марти,със здраве да я караш,много успехи по състезанията!
                              Пожелам ти,да ти разрешават всеки ден да си играеш с новата си играчка!
                              Тюркеджиев старши
                              Изглежда слушам повече от колкото трябва и вече не се нуждая от разрешение да си играя с играчката всеки ден !Днес използвах снежния бонус и оттренирах няколко задачи ,които ми бяха поставени от фамилия Кушеви.За моя голяма изненада мотора взе да ми пасва по-бързо отколкото очаквах .
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от malkatatromba Преглед на мнение
                                Изглежда слушам повече от колкото трябва и вече не се нуждая от разрешение да си играя с играчката всеки ден !Днес използвах снежния бонус и оттренирах няколко задачи ,които ми бяха поставени от фамилия Кушеви.За моя голяма изненада мотора взе да ми пасва по-бързо отколкото очаквах .
                                Честита муторетка Много безаварийни карания , състезания , победи ... и малко падания
                                Последно редактирано от Desislav Cekov; 18-01-10, 08:34.
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X