Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китаец VS Китаец

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Китаец VS Китаец

Пада на тези модели дето няма оптегач. Новите модели имат.

Коментар

здравей те и от мен .
      прочетох задните постове и никъде не видях да сте писали за 110сс
      мисля да си взема някой китаиско атв 110сс . струва ми се че ще ми върши работа за село няма да има голям тормоз .... а и да се чупи частите като са евтини няма да е толкова голям проблема ..
      ще го карам по черни пътища и асвалт .
      и някой ако може да каже среден разход на 100км ще съм много благодарен .
      Благодаря предварително !

Коментар

Първоначално публикуван от pet1r90
        здравейте и от мен .
        така изобщо не съм запознат с марките и моделите на АТВ-тата но като глдеам китаиците са най евтини .
        четох задните постове но никъде не видях писано за 110сс . струва ми се нармално ,
        на мен не мии трябва да правя състезания общо взето да бръмча в село и почерните пътища около него .
        гледах клипове струвами се нормално за тази цел , вие какво ще кажите ...?
        и ако някои ми каже среден разход на 100км
        ще съм още по благодарен )))
        тези сс са за детско атв, не се заблуждавай от моторите където 110сс са нормални, при атв-то нещата са различни

Коментар

Взех 150 кубика ,
          Вчера го запалИх и тръгнах към село ( 50 км преход ) и бум на средата на пътя чат пат хвръкнаха капаците.
          Счупи се перката за въздушното охлаждане, стигнах до село скъса се ремака на вариатора , има ли няква прИчина да ги нареди такива вчера ...

Коментар

Първоначално публикуван от pet1r90 Преглед на мнение
            Взех 150 кубика ,
            Вчера го запалИх и тръгнах към село ( 50 км преход ) и бум на средата на пътя чат пат хвръкнаха капаците.
            Счупи се перката за въздушното охлаждане, стигнах до село скъса се ремака на вариатора , има ли няква прИчина да ги нареди такива вчера ...

Нямаш май късмет за 1900 км на моето само масло и филтър съм сменял е несъм карал само аз но и предишния собственик няма какво да ме лъже и тои каза че само това е сменял ама моето е Shineray 200cc
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-08-11, 21:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X