Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за Zongshen 200cc

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за Zongshen 200cc

Здравейте на всички.Искам да купя атв Zongshen 200cc (втора ръка).
    Ако можете да ми кажете някои + и - и мнения относно този модел
    Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

До: Информация за Zongshen 200cc

Аз мога много да говоря но ми трябва снимка на точния модел иначе като цяло двигателя е много добър - пали лесно и в студено време с средна хубост акомулатор а и набира доста добре за 200 кубика ... освен малко задния носач и ос-та няма лоши работи по него ... няма кой знае колко да го правиш и модваш че да стане годно за каране ... най-много 50-100 лева да хвърлиш за да стане що годе прилично за преходи до 100 км общ път !
    Няма кал - Няма кеф !!!
    Suzuki Samurai LJ410 1984
    Suzuki LTZ400 2008
    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

bi0nic аз съм Росен от нова загора дето преската ни запозна .Просо се инерисувам от други мнения който има да споделяя
      Последно редактирано от Росен Колев; 13-12-09, 12:38.

Коментар

Ето да съм точен става въпрос за това атв

Коментар

И аз съм Росен ама от Шумен.Зависи за какво ще го ползваш може много да ти пасне но може и да не.Минуси почти няма след като ги отстраниш.Ако те интересува има друга тема където съм описал всичко.
          А мога и по-подробно да ти обясня което те интересува.

Коментар

Ами здрасти адаш Значи атв=то ми трябва за разходки из "къра" не ми трябва за тежки преходи.Ще съм ти благодарен ако ми дадеш млако почеече инфо.
            ПП.Понеже не знам как се качват снимки ето линк да видиш на кое атв съм се спрял.

http://beycan.snimka.bg/sports/my-atv.346525

Коментар

Здрасти адаш,ще съм ти благодарен ако споделиш млако опит и мнение относно този модел. Но най вече ме интересуват отрицателните му качества та да знак какво да сменям

Коментар

Първоначално публикуван от xhizors.nz Преглед на мнение
                Здрасти адаш,ще съм ти благодарен ако споделиш млако опит и мнение относно този модел. Но най вече ме интересуват отрицателните му качества та да знак какво да сменям
                Нямам много време да сядам пред компютъра и затова сега пиша.
                Щом е за леки преходи става.От къде ще почнеш с ремонта си е твоя работа но мойто мнение е.
                Сваляш отзад шарнира и сменяш втулките.Трябва да са от пластмаса/има една Немска много яка/защото аз пробвах отначало с фосфорен бронз но не изкараха много.Така и така си свалил всичко отзад смени и лагерите.Цена около 3лв за двата.И като направиш това отиваш отпред.
                Ябълковидните болтове и накрайниците стават от кола/с малко преправяния/а може и някой стругар да ги възтанови.Селеновите втулки на А рамената също стават от кола.Ако са с размери;Външно 28мм Вътрешно10мм търси Пежо 205 преден носач.Цена 4-5лв за брой.
                Аз го карам много Hard и затова всичко се чупи.Заел съм се със задачата да го възтановя така,че да издържа на яко газ/до колкото може разбира се/.Засега маи успявам.
                Последно редактирано от Rosen-shumen; 15-12-09, 14:39. Причина: допълване

Коментар

То като го гледам това на снимките имам чувството,че оста е на една страна.Премери я и ако е така ще ти кажа как да я оправиш.Процедурата е малко сложна но пък спира да хвърля веригата.Можеш да разбереш и като погледнеш съосието на двете зъбчатки.

Коментар

Вече взех тази машина и за сега съм доволен.Ще пордължа да коментирам и ще кача някоя снимка
                    Прикачени файлове

Коментар

Аз вчера се добих с Зоншен 250сс обаче не като твоя,а с двете фарчета отпред дето са.В събота ил;и неделя ще кача снимки

Коментар

Радвам с,че си се сдобил и ти ,мойто е 200cc за това му са така фаровете ето и малко скорощни снимки

Коментар

Ще се оплачеш ли от китайчето или вече си абсолютен защитник
                          R 727cc BB KIT
                          ZJ V8
                          WK2 V6

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
                            Ще се оплачеш ли от китайчето или вече си абсолютен защитник
                            Ами колега,то от китайци винаги иам какво да се оплачиш,но на моя съм му сменил доста работи,които не са били нужни,но така се чувствам по-сигурен като съм му сменил някои работи с по-здрави(не китайски)

Коментар

Здравейте ! И аз скоро се сдобих с такова "нещо".Купих го втора ръка и човекът ми каза,че трябва да сменям маслото скоро.Бихте ли ми казали колко - събира и какво да е?
                              Благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X