Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте мнение за Shineray XY200STIIE-B

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте мнение за Shineray XY200STIIE-B

Колеги, дайте мнение за този модел!

До: Дайте мнение за Shineray XY200STIIE-B

И аз към него съм се насочил ,защото ще ми е първо АТВ , дали ще мога да му се радвам няколко години поне докато си взема друго ? На 15 съм 67кг тежа , 175+ висок.

Коментар

И аз към него съм се насочил като за първо АТВ дали става ? На 15 съм , 67 кг тежа.

Коментар

мнението ми е че за тези пари ще си вземете ху250stxe ,което е по-красиво , по-здрави амортисьори,рама , по-мощно и т.н. .....

Коментар

Разликата е 500 лева. Незнам дали си струва разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от arney Преглед на мнение
            И аз към него съм се насочил ,защото ще ми е първо АТВ , дали ще мога да му се радвам няколко години поне докато си взема друго ? На 15 съм 67кг тежа , 175+ висок.
            Незнам дали ще му се радваш толкова дълго но знай едно.. никога няма да се научиш да караш правилно на китаец, може само да те отблъсне от този спорт. Имам един китаец в нас.. не е за препоръчване. Събери парички и си вземи нещо по "марково". Поздрави.
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Колега не си прав,човека казва-първо атв,представи си ако не му харесва и не му е силната страна,реши да се отказва,в тази криза кой ще тръгне да дава сума пари за хубаво атв,почни с нещо дето ако не ти харесва после да не ти е жал да го хвърлиш в някоя гора,или да го подариш на някой,аз например почнах с китаец и пуснах го за продажба,минимален интерес и накрая го подарих на едни наши приятели...
              [B]Honda 450R
              Kawasaki 450R -продава се!
              Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                Колега не си прав,човека казва-първо атв,представи си ако не му харесва и не му е силната страна,реши да се отказва,в тази криза кой ще тръгне да дава сума пари за хубаво атв,почни с нещо дето ако не ти харесва после да не ти е жал да го хвърлиш в някоя гора,или да го подариш на някой,аз например почнах с китаец и пуснах го за продажба,минимален интерес и накрая го подарих на едни наши приятели...
                Може и да си прав, колегата да си помисли дали на 100% е убеден че му харесва спорта, дали е карал на някой проятел АВТ-то и дали му е харесало?.. и тн.
                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от juST Преглед на мнение
                  Може и да си прав, колегата да си помисли дали на 100% е убеден че му харесва спорта, дали е карал на някой проятел АВТ-то.. дали му е харесало?.. и тн.

Коментар

Абе оставете разсъжденията китаец-марков. Дъвкано е по други теми. Питам просто дали някой има този модел да го питам някои неща. Пак почвате "ма събери пари и купи нещо марково". Аман от такива съвети. Ако искам ще питам китаец или друг. Имам конретен въпрос и ако няма какво да кажете по него не пълнете темата с баласт!

Коментар

Като по-малък пак така се запалих по скутерите и пак дилемата китаец/"марков" ,реших да си взема "марков" чисто нов обаче не ме кефи просто , няма тръпка. Та заради това съм решил да си взема един Шинерай пък като се счупи здраве да е скоро и бал ще имам и ще си взема нещо мощно и качествено. Към марката ме грабна един клип и сравнително ниските цени за АТВ - http://vbox7.com/play:164b3ac1

Ае дайте да говорим по темата ,че доста се отклонихме.

Коментар

Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнение
                        Разликата е 500 лева. Незнам дали си струва разликата.

пак ти казвам че за същтите пари ще си го купиш и това стига да си малко по-отворен.Има ли нужда да ти обяснявам повече , още повече е зимен период сега и въпреки че ми е любим за каране май тогава хората най-малко купуват атв-та. аз го взех моя китаец от тея дето са правили тоя клип тоя клип,щото и в магазина го пускат на мониторче,а на това атв от клипа правих тест драйв. гаранция има разлика между двете голяма дори по-снимките си личи въпреки че идвете са китайчета 200 и 250 кубика.лично на мен едното 200 кубиковото ми изглежда недопипано

Коментар

ако ще го караш само за разходки става. но ако ще е по яко много се чупи но за сметка на това частите са евтини

Коментар

Взимай 250 тката няма да съжаляваш, заслужават си 500 те лева +.
                            Много по добро окачване, много по добър вид, повече кубици, общо взето то е по-истинско.
                            Имам един приятел с такова и си го кара като пич на равно с ренегади, ямахи и кавазакита малко е маневрено е и минава отвсякъде. Иска си поддръжка като всяка машина, частите са много евтини и лесни за намиране. Шампион на чалендж къп няма да станеш с него, но ще имаш приятни емоции колкото щеш.
                            Последно редактирано от kvv; 08-11-09, 22:12.

Коментар

Мерси за мненията до сега. Няма да се състезавам, нито да правя тежки офроуд преходи. Рибар и ловец съм и ще го използвам лятно време за преходи из горите и полята по черни пътища и пътечки. В смисъл няма да го юркам със скокове и разни други екстремни неща. Няма да гоня и време за достигане до някъде. Интересува ме да пренесе мен и малко оборудване до място почти без път, по горски път или пътека.
                              Дано съм се изразил ясно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X