Колеги, дайте мнение за този модел!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дайте мнение за Shineray XY200STIIE-B
Свий
X
-
До: Дайте мнение за Shineray XY200STIIE-B
Първоначално публикуван от arney Преглед на мнениеИ аз към него съм се насочил ,защото ще ми е първо АТВ , дали ще мога да му се радвам няколко години поне докато си взема друго ? На 15 съм 67кг тежа , 175+ висок.OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Колега не си прав,човека казва-първо атв,представи си ако не му харесва и не му е силната страна,реши да се отказва,в тази криза кой ще тръгне да дава сума пари за хубаво атв,почни с нещо дето ако не ти харесва после да не ти е жал да го хвърлиш в някоя гора,или да го подариш на някой,аз например почнах с китаец и пуснах го за продажба,минимален интерес и накрая го подарих на едни наши приятели...[B]Honda 450R
Kawasaki 450R -продава се!
Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]
Коментар
-
Първоначално публикуван от juST Преглед на мнениеКолега не си прав,човека казва-първо атв,представи си ако не му харесва и не му е силната страна,реши да се отказва,в тази криза кой ще тръгне да дава сума пари за хубаво атв,почни с нещо дето ако не ти харесва после да не ти е жал да го хвърлиш в някоя гора,или да го подариш на някой,аз например почнах с китаец и пуснах го за продажба,минимален интерес и накрая го подарих на едни наши приятели...OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от juST Преглед на мнениеКолега не си прав,човека казва-първо атв,представи си ако не му харесва и не му е силната страна,реши да се отказва,в тази криза кой ще тръгне да дава сума пари за хубаво атв,почни с нещо дето ако не ти харесва после да не ти е жал да го хвърлиш в някоя гора,или да го подариш на някой,аз например почнах с китаец и пуснах го за продажба,минимален интерес и накрая го подарих на едни наши приятели...OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!
Коментар
-
Абе оставете разсъжденията китаец-марков. Дъвкано е по други теми. Питам просто дали някой има този модел да го питам някои неща. Пак почвате "ма събери пари и купи нещо марково". Аман от такива съвети. Ако искам ще питам китаец или друг. Имам конретен въпрос и ако няма какво да кажете по него не пълнете темата с баласт!
Коментар
-
Като по-малък пак така се запалих по скутерите и пак дилемата китаец/"марков" ,реших да си взема "марков" чисто нов обаче не ме кефи просто , няма тръпка. Та заради това съм решил да си взема един Шинерай пък като се счупи здраве да е скоро и бал ще имам и ще си взема нещо мощно и качествено. Към марката ме грабна един клип и сравнително ниските цени за АТВ - http://vbox7.com/play:164b3ac1
Ае дайте да говорим по темата ,че доста се отклонихме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninurta Преглед на мнениеРазликата е 500 лева. Незнам дали си струва разликата.
пак ти казвам че за същтите пари ще си го купиш и това стига да си малко по-отворен.Има ли нужда да ти обяснявам повече , още повече е зимен период сега и въпреки че ми е любим за каране май тогава хората най-малко купуват атв-та. аз го взех моя китаец от тея дето са правили тоя клип тоя клип,щото и в магазина го пускат на мониторче,а на това атв от клипа правих тест драйв. гаранция има разлика между двете голяма дори по-снимките си личи въпреки че идвете са китайчета 200 и 250 кубика.лично на мен едното 200 кубиковото ми изглежда недопипано
Коментар
-
Взимай 250 тката няма да съжаляваш, заслужават си 500 те лева +.
Много по добро окачване, много по добър вид, повече кубици, общо взето то е по-истинско.
Имам един приятел с такова и си го кара като пич на равно с ренегади, ямахи и кавазакита малко е маневрено е и минава отвсякъде. Иска си поддръжка като всяка машина, частите са много евтини и лесни за намиране. Шампион на чалендж къп няма да станеш с него, но ще имаш приятни емоции колкото щеш.Последно редактирано от kvv; 08-11-09, 22:12.
Коментар
-
Мерси за мненията до сега. Няма да се състезавам, нито да правя тежки офроуд преходи. Рибар и ловец съм и ще го използвам лятно време за преходи из горите и полята по черни пътища и пътечки. В смисъл няма да го юркам със скокове и разни други екстремни неща. Няма да гоня и време за достигане до някъде. Интересува ме да пренесе мен и малко оборудване до място почти без път, по горски път или пътека.
Дано съм се изразил ясно
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар