Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на АТВ

Здравейте на всички,
    Знам че има подобна тема, но смятам че при мен нещата стоят малко по-различно...
    Имам Ямаха Раптор 250 от 1 година, но за жалост взе да ми умалява и поради факта че съм все още на 14 години не мисля да си взимам голямо АТВ (700cc).
    От друга страна ще го карам по нивите и през локви и до сега 2 пъти съм затъвал и искам да е 4x4, но също така искам да правя скокчета т.е. според мен ми трябва нещо между работно и спортно спрял. За сега съм се спрял на yamaha wolverine 450.
    Знам че изискванията ми са много и точно затова се допитвам до вас. Няма ограничение за цената, но все пак някъде до 11 000лв - 12 000лв.

Благодаря ви предварително!

До: Избор на АТВ

Ами то зависи колко добре караш но според мен няма атв което да става хем за супер кал хем за супер скокове . Пък и мисля че тази ямаха не е най - удачния избор за скокове . Аз ако съм пред такава дилема като теб бих избрал да не скачам , а да си газя калта . Много по-голям е кефа в калта отколкото да скачаш . (лично мое мнение)
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

При мен е по-скоро обратното предпочитам скоците, а през калта просто да не затъвам... т.е. само ми трябва да е 4x4 заради калта и някои баирчета иначе скоците са ми главното...

Коментар

Ако става на въпрос то и 4*4 може да се окопае, така че взимай един раптор700 и нему мисли, в началато ще ти е малко силен но с времето ще свикнеш. Може да скачаш, а ако закъсаш в кал е лек и се вади лесно. Имал съм такава машина и повярвай ми мн е добра.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Добро утро.

Гошо, момчето казва, че не му се кара нещо голямо, а ти му предлагаш цял звяр.

shaku88 Искаш да е 4x4 и да не е голямо, виж ето това: http://www.yamaha-motor.bg/products/...ly-350-4wd.jsp примерно.
          [B][I][U]Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме![/U][/I] [/B]

Коментар

Първоначално публикуван от М.Николов Преглед на мнение
            Добро утро.

Гошо, момчето казва, че не му се кара нещо голямо, а ти му предлагаш цял звяр.

shaku88 Искаш да е 4x4 и да не е голямо, виж ето това: http://www.yamaha-motor.bg/products/...ly-350-4wd.jsp примерно.
            Ами то добре обаче трябва да избере дали да скача или да гази , защото май няма атв дето да става и за двете .
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

и аз знам, че няма такова атв иначе нямаше да пиша тук... и както казах предпочитам скоците ноо братовчед ми има honda TRX 350 карал съм го и искам все пак да е по-мощно тъй като пак ще ми умалее бързо (говоря за който предложи гризлито) и догодина пак ще квича на баща ми за по-голямо... и сега се чудя... няма да газя в някфи мега калища но карам с братовчеда и не искам заради мене да се връщаме... наистина си мисля за wolverine 450 и мислех че най-добре ще ми дойде wolverine 550 ама няма 550 общо взето ако ще е работно трабва да е по-големичко щото раптора 250 не е толкова бавен а от впечатленията ми с хондата смятам че работните са доста... тромави...

Коментар

Предпочитам да правя скокчета... но и калта е важна братовчед ми има хонда TRX 350 и сам я пробвал и не е по-барзо от раптор 250... така че ако ще е работно трябва да е по-голямо за да не ми умалее бързо че догодина да няма по тфа време пак тате трябва ми ново АТВ... за раптора се замислих ама с него сигурно бързо ще падна въпреки че карам доста добре 700 раптор ще ми дойде доста мисля... а ако падна ще вида атв през крив макарон (веднъж паднах не сериозно де но от тогава...)
                та като цяло предпочитам скоци пред кал но се пак не искам да затъвам там дето брачеда минава защото 95% от времето караме заедно...

Коментар

Колега гаранция ти давам че първо трх 350 нямаа !!! Има 300сс и 2-ро бас хващам че един трх 250 върви повече от раптор 250 .
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                    Колега гаранция ти давам че първо трх 350 нямаа !!! Има 300сс и 2-ро бас хващам че един трх 250 върви повече от раптор 250 .

Колегата е прав няма трх 350,но има работни 350 кубика и от наблюдение знам ,че трх 250 наистина е по-бърз от раптор 250
                    Kawasaki KX250F

Коментар

всъщност говорех за работно 350... http://vbox7.com/play:262761dc това е клипче нашо... и съм сигурен Yamaha Raptor 250cc Honda TRX 350... гледайте клипа да видите

Коментар

Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
                        Колегата е прав няма трх 350,но има работни 350 кубика и от наблюдение знам ,че трх 250 наистина е по-бърз от раптор 250
                        Абревиатурата на почти всики работни Хонди започва със ТRX така че това не се отнася само за спортните, кой не вярва да влиза в сайта на Хонда да направи сверка на номерата.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X