Кое от двете е по добро.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
YAMAHA GRIZZLY VS KAWASAKI BRUTE FORCE 750
Свий
X
-
До: YAMAHA GRIZZLY VS KAWASAKI BRUTE FORCE 750
Тази тема е същата http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65613 и можеби ще намериш отговора
Коментар
-
Колега първо си изясни точно кои модели на Брута и Гризлито, и от двете има с карбуратор или инжекцион, имат доста големи разлики в окачването, както и задвижването 4х4 със или без фул блокажи, и ако не намираш правилните отговори по другите теми то е защото не си конкретизирал точно за какво и кой модел става точно на въпрос. Иначе аз съм твърдо за Гризляка. Вчера вземахме още един такъв Лимитед Дък Едишън FI и сега е редом до останалите.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Аз пък смятям, че по-доброто е Кавазаки. Карал съм и двете. Гризлито е доста по нестабилно според мене в екстремни ситуаций. Поддръжката която ще получиш в България за Кавазаки е насравнима и като цени и като време спрямо Гризлото - за което счупи ли се нещо брой го поне 2 - 3 седмици доставка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеКолега първо си изясни точно кои модели на Брута и Гризлито, и от двете има с карбуратор или инжекцион, имат доста големи разлики в окачването, както и задвижването 4х4 със или без фул блокажи, и ако не намираш правилните отговори по другите теми то е защото не си конкретизирал точно за какво и кой модел става точно на въпрос. Иначе аз съм твърдо за Гризляка. Вчера вземахме още един такъв Лимитед Дък Едишън FI и сега е редом до останалите.
Ти да не си и Авджия бре? Пиле шарено....0887 246718
Коментар
-
Първоначално публикуван от BEAST1 Преглед на мнениеИзвън темата за което предварително се извинявам....
Ти да не си и Авджия бре? Пиле шарено....Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар