Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за детско АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за детско АТВ

Здравеите
    след няколко часово ровене попаднах на тази стара тема и реших да пиша в нея.Защото си ням и идея дали мога да побликувам нова.(то не се знае дали и тая публикация ще мине face конторла).
    И така на основния въпрос обещал сум на щерката истенско АТВ тя е на 6 год. Като за начало трябва дае нещо с автоматична скоростна кутия и с възможност за ограничаване на скороста. Ще се кара в началото на село в градината преди беше с люцерна сята сега е само ливада. След като свикне може да се кара по черните пътища на Добруджа тя с АТВ-то а аз с мотора на ниска скорост. Даите някакви идеи и съвети колко кубика да е 50 или 110. Засга съм гледал само един Поларис в нета нов и мн обяви за стари но се прибирам в БГ след 20 дена и тогава ще се почне истенското търсене но искам да знам какво да търся и какво да гледам.Благодаря предварително.

Коментар

Здравей, под истинско атв се разбира японско. Между какво ще се колебаеш зависи от бюджета ти. Японските модели са по 90 кубика и са автоматици. В раздел продавам имаше 1-2 Сузиката мисля. Както и да е и втора употреба да е няма проблем, защото са много корави, тествали сме поларисче на 2 минути пълна газ по писта А ако не си сигурен, че на дъщеря ти ще и се занимава може да и вземеш първоначално китайско и като и умалее да се мисли за нещо по - голямо и истинско.
      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Благодаря за отговора. Под истинско се разбира с двигател с бензин а не от тия пластмасовите с батерии. Израза истинско дойде от щерката като каза че искала истинско а не за бебета. Благодаря едва ли ще се занимава професионално като за начало може и китаиче да закупим или ако има нещо добро втора ръка. повече ме притесняват тия 100 кубика да не са мн. Ще преценяваме на място с малката. Благодарности на face контрола че са пуснали публикацията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X