Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawazaki KVF 750/Yamaha Grizlly 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawazaki KVF 750/Yamaha Grizlly 700

Здравейте,
    Предстои ми покупка на ново атв като се колебая между едно от двете. Бих искал да се консултирам до вас кое от двете е по-добрия избор като здравина и сервиз. Причината е, че двете ми ги предлагат на същата цена, но се чудя с кое ще имам по-малко проблеми със сервиза и ще мога да намирам по-лесно части. До колкото разбрах, казавакитата са по-разпространени и това предполага по-добро обслужване , но това е сравнително нов модел и не знам дали и при него ще е така.
    Също така, кое според вас ще дава по-малък разход тъй като Кавазакито е двуцилиндрово за разлика от Ямахата.

До: Kawazaki KVF 750/Yamaha Grizlly 700

Според мен по добре вземи кавазакито много по здраво е от ямахата пак и по добра возия има.Все пак как си прецениш ти.
    samo kawasaki kvf 750:P:P:P

Коментар

Вземи си yamahata по одбра е според мен.

Коментар

аз имам квф650 разхода е 10-14,а на колегата гризлито 660 под 20 неможахме да го свалим,2-та цилиндара са плюс кпд-то е много по голямо
        Seat Alhambra TDI
        Kawasaki KVF650
        Honda CRF250X
        Suzuki Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от PIJO78 Преглед на мнение
          аз имам квф650 разхода е 10-14,а на колегата гризлито 660 под 20 неможахме да го свалим,2-та цилиндара са плюс кпд-то е много по голямо
          Щастливец, KVF 750i разхода е между 17 и 22 л/100км говоря за 2007г модел, 2008г инжекциона е с литър на долу. Как ги карате за да горят по 12л/100км не знам.
          Колкото до здравината ако трябва да ги сравнявам, предишното ми беше YAMAHA и мога да кажа че беше по-здраво от Кава-та. Вярно е че това вижда и повечко зор, но все пак...

Коментар

И аз отскоро чета форума и има доста полезни теми които ще ти дадат престава и информация за атв-та.Провери в / google atv review / тест модел и година .Аз лично се чудя между гризли 550 /700 09г и брут 750 09г., засега се спирам на ямахата.Гризлито е с инжекция,по добра ергономия има/кормило с хидравлика/ също ЕPS които си вървят безплатно за модела като екстри.Мисля че гризлито е съвсем малко по ниско но пък по стабилно,затова пък ще може повече да го закачиш по лесно от долу/което лесно се решава като проблем/.За сервиз и двете си мисля че при добро обслужване няма да имаш никакъв проблем,/освен пилотска грешка разбира се или як тормоз в калта напримерно/ а за части и двете си имат представителства,може някой от форума да ти помогне
            some places are not meant to be visit,
            natural rules are there only study!!!!

Коментар

упс, и брута е със инжекция обърках се със кфх

Коментар

Колега зависи от къде си знам че кавазакито има сервиз в софия а за ямахата незнам дали има сервиз.според мен е двете машини са добри
                [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
                [LEFT][/LEFT]

Коментар

Ямахата си е Ямаха две мнения няма. Като изпълнение на качество няма по-добра машина. Може да не са толкова мощни, но за сметка на това не дават дефекти и прочие.

Коментар

взимай гриз550 пак ще върви,може не толко силни ниски ,но пък разхода ще се намали

Коментар

Взех Yamaha 700 FI EPS и се надявам, че е правилния избор. АТВ-то ще е в района на Шумен. Можете ли да ми препоръчате някой магазин за части, а дори и да е уеб. Благодаря предварително

Коментар

Дано не ти се стори прекалено, но моят съвет е - купи си нещо което ще ти достави максимално удоволствие и няма да ти се наложи да подменяш в обозримо бъдеще
                        Милион причини има за това ........., но истината е в CAN-AM
                        0887 246718

Коментар

Честито колега със здраве да си го караш. 100 човека в форума да питаш всеки неговото ще си хвали и то е логчно за да си го купят и те са били повлияни от други колеги който са им предпоръчали модел
                          и макра или пък са карали нo.. компетенто е мнението на хора където са имали и единия и другия модел аз ако съм само тяхното мнение бих зачел другото е просто "моя кон е най–бърз и най-хубав". Колегата предлага КАН-АМ но колко струва един такъв колко струва едно гризли то и на мен ще ми достави максимално удоволствие едно ферари ф430 ама.. има една "малка" подробност наречена финикииски знаци Жив и здрав да си го караш и дано не ти трябва магазин за части

Коментар

Аз мисля,че Брут Форса е по-добър от Гриззлито.По-мощен двигател и др работи.Както ти си решиш
                            Kawasaki KX250F

Коментар

И с двете адреналина ще е един и сьщ така ,че сьс здраве да се го караш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X