Дойда време и аз да сменям атв-то харесал съм две 450-тки коя предимно за каране из гората и малко по писти.Кое атв е по-добро yamaha yfz 450 или honda trx 450?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
yamaha yfz 450 или honda trx 450?
Свий
X
-
До: yamaha yfz 450 или honda trx 450?
Колега , аз ако има да избирам ще взема хондата.Малко по скъпа (доколкото съм разглеждал из mobile.bg) но си заслужава.Но точно на тези модели които си се спрял нито една от тях нестава за гора.Според мен щом ще го караш и в гората по добре си вземи KFX 450.Поне ще има задна за крайни случеи.А относно хондата и ямахата знам че всеки ще почне да си хвали неговото - "Абе аз имам хонда тя е най-добра" или "Офф мълчи аз пък карам ямаха тя е още по-добра".Това че съм голям фен на хонда нищо не значи.Аз не виждам какво по добро има ямахата.А ямаха да са печелили големи титли по BAJA и други такива състезания .. - Нее ... както си решиш но аз бих взел хондата.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеКолега , аз ако има да избирам ще взема хондата.Малко по скъпа (доколкото съм разглеждал из mobile.bg) но си заслужава.Но точно на тези модели които си се спрял нито една от тях нестава за гора.Според мен щом ще го караш и в гората по добре си вземи KFX 450.Поне ще има задна за крайни случеи.А относно хондата и ямахата знам че всеки ще почне да си хвали неговото - "Абе аз имам хонда тя е най-добра" или "Офф мълчи аз пък карам ямаха тя е още по-добра".Това че съм голям фен на хонда нищо не значи.Аз не виждам какво по добро има ямахата.А ямаха да са печелили големи титли по BAJA и други такива състезания .. - Нее ... както си решиш но аз бих взел хондата.It's not the Ride, It's the RIDER
Коментар
-
Колега това че хонда печели по тия големите състезания съм го чел в списанието Off-road.А щом ще го кара в гората и на писта според мен един поларис предатор (със задна след 2006 вкл.) ще му най-добре.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнениеИ какво точно ще прави 450тка на състезания като Baja и други такива? ...
Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнениеДнес завърши БАЯ-1000 Процутото състезание навърши 40години,по традиция старта бе даден от Енсенада-Мексико...
...Моделът TRX на Honda е най-доброто АТВ за това състезание...
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеИ при мотоциклетите и при ATV Honda спечели всички призови места във всички класове на BAJA 1000 и тази година
Призьорите са съответно:
Honda CRF 250 X
Honda CRF 450 X
Honda XR 650 R
Honda TRX 450 R
Както американците обичат това състезание, накарай ги сега да купуват нещо друго !
http://race.off-road.com/race/2007+S...tegoryId=23964
Коментар
-
Аз гарантирам за ходата имах ТРХ 450 Р и с нея стават уникални изживявания. На старт аз съм изпреварвал кфх 700, после нямам шанс но заради кубиците на кфхса. Това го давам като пример за да докажа колко е пъргава. Успех с купуването
Коментар
-
Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнениеНе съм съгласен, че 450тка ще прави по-малка макс.скорост от КФХ...не виждам как ще стане...кфх-а няма голяма макс скорост във фабричият си вид, а 450тка си лепва едно 130км/ч (говорим за асфалт и фабрични машини)
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеЩе лепне 130км/ч ама друг път в заводски вид почти всички идват с 14зъба преден пиньон дори да е еднакъв модел има неква разлика която е от порядъка на 5-8км/ч и ако случиш на нещо по читаво макс данаправиш 125, може да е с малко по бърза но нищо повече, но с много малка инвестиция от около 25-30лв.(смяна на пиньони) мое лепне много повече, при КФХ700 за да постигнеш поне нещо от тоя род требва да метнеш от 10К нагоре. За старт нема кво да сравнявам Нигериец със Сумист.
Добре да не е 130, 125.
Моята 400тка правеше около 120 с оригиналните зъбаци, засечено с кола. Сега може би вдига по-малко но е с 1 повече отзад и 1 по-малко отпред.
Коментар
-
Здравейтесъжалявам за офф-а,но може ли някой да ми къже колко д/г варят като пари говоря ТРХ-овете (втора употреба) за ново няма толкова пари
... много ги харесвам и искам да знам ориентировачно по колко пари са
.
ПС:Къде мога да разгледам АТВ-та до 2500-3000 лева освен в мобиле.бг
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеКолега , аз ако има да избирам ще взема хондата.Малко по скъпа (доколкото съм разглеждал из mobile.bg) но си заслужава.Но точно на тези модели които си се спрял нито една от тях нестава за гора.Според мен щом ще го караш и в гората по добре си вземи KFX 450.Поне ще има задна за крайни случеи.А относно хондата и ямахата знам че всеки ще почне да си хвали неговото - "Абе аз имам хонда тя е най-добра" или "Офф мълчи аз пък карам ямаха тя е още по-добра".Това че съм голям фен на хонда нищо не значи.Аз не виждам какво по добро има ямахата.А ямаха да са печелили големи титли по BAJA и други такива състезания .. - Нее ... както си решиш но аз бих взел хондата.[img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]
Коментар
-
Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнениеTRX 450-2005-2007 Имат задна ,както и манивела,или се лъжа ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар