Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV-Цена

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV-Цена

Знаете ли долу-горе в Германия в някой китайски магазин по колко вървят китайските атв-та 250-300 cc

До: ATV-Цена

Влез в www.mobile.de раздел АТV
    sigpic

Коментар

Колега ако си в България и да искаш да си внесеш от там китайски не си заслужава.Нито може да спечелиш от него нито ще ти е изгодно и ти остава това че си дал повече пари и главоболията да ходиш до Германия и други такива.По добре се разрови във някой български сайтове има доста изгодни китайски атв-та .
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Аз съм решил да си взема някое чисто ново, защото втората употреба не се знае какво е, не че новото се знае какво е, но пак е по-добре

Коментар

Колега както си решиш обаче ако ти е първо атв си вземи някоя хонда полуавтомат.По добре нещо истинско втора ръка отколкото китайско , а ново.Сина ми кара хонда трх 250 (вече му е много малка и кара и поларис предатор) . Един колега си взе нов китаец . Еееее аз такова нещо не бях виждал тая хонда 250 е 2004 год. (вярно запазена е) , но тоя с тоя китаец нищо , че е ново след всяко каране сменя/прави нещо.Вече го има 2 год и рамата му е крива.Хондата я имаме от може би от половин година и нищо не е правено по нея освен наливането на бензин и миенето от калта.
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Да колега по добре си вземи нешо качествено от колкото китайче.ще имаш много главоболия.виж в мобилето там има много атевета в раздел атв.
            [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
            [LEFT][/LEFT]

Коментар

Благодаря за съветите, момчета . По-нататък ще видя нещо добро, сега няма да се занимавам с китайци.

Коментар

Първоначално публикуван от tera Преглед на мнение
                Благодаря за съветите, момчета . По-нататък ще видя нещо добро, сега няма да се занимавам с китайци.
                Колега здравей,съветите на колегите тук са безценни и е хубаво да ги послушаш,аз все още не сам атевист но никога не бих си взел нещо китайско поради многото причини споменати тук във форума.
                Просто се разрови за да категоризираш и ти своето мнение.
                Успех
                Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Колега tera забравих да спомена темата "Китайците влизат в час?" . Не се подвеждай по нея . Има една приказка - "Ако ще ставаш механик си купи китаец , ако ще ставаш състезател/атв-ист (истински) си купи японец"
                  08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Абе яяя стига и вие Вече зехте да прекалявате с това китайци та китайците не са стока... Първо че от китаец до китаец има голяа разлика и второ дори като се развали китаеца части има много и са евтини, а я някое японско да се развали чакаш с месеци и частите като ти дойдат ти се реве За първо атв и за начинаещ един добър китаец е перфектен за целта, като за начало няма да кара хард и съмнявам се да го счупи лесно... А и това с чупенето са повече митове и то от хора които карат kawasaki или тем подобни. Именно за тях това не е марка. И аз с удоволствие бих карал някое атв за 10 или 15 хиляди лева, но за момента не виждал смисъл, поне за мен. А и + това ако си го гледаш китаеца и си го кроткаш, ще те слуша

Коментар

Оооо първото ми атв беше китаец и аз не карах хард обаче резултата беше ужасен.За това че има разлика си прав и то много. Но за това че чакаш частите с месеци не е вярно.АНТИМ винаги е на линия.(мн печен и точен човек).Наложи ми се едни части за една хонда за 1-2 седмици бяха тук.Никакви проблеми за това , а и се чупят трудно. (моята беше с фабричен дефект).Вярно едни зъбни колела бяха 126 долара но си заслужава.Кефа с японското е много по голям.Тука имаме един колега с едно китайско и му е крива рамата.
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Мартин Преглед на мнение
                        Абе яяя стига и вие Вече зехте да прекалявате с това китайци та китайците не са стока... Първо че от китаец до китаец има голяа разлика и второ дори като се развали китаеца части има много и са евтини, а я някое японско да се развали чакаш с месеци и частите като ти дойдат ти се реве За първо атв и за начинаещ един добър китаец е перфектен за целта, като за начало няма да кара хард и съмнявам се да го счупи лесно... А и това с чупенето са повече митове и то от хора които карат kawasaki или тем подобни. Именно за тях това не е марка. И аз с удоволствие бих карал някое атв за 10 или 15 хиляди лева, но за момента не виждал смисъл, поне за мен. А и + това ако си го гледаш китаеца и си го кроткаш, ще те слуша
                        Ами освен да ти пожелая да си ремонтираш китаеца за друго не се сещам.
                        И си прав: за първо АТВ е правилно да е китаец, за да се научиш да ремонтираш, и защото ако първо си имал нещо истинско и после -китаец ще си оскубеш брадата.

Извинете, ама човека задава конкретни въпроси, а ние се нахвърляме за и против "Китайците"
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

А пък аз купих на децата КИТАЙЧЕТА 150куб. автоматик. Шинарей е марката. Вече 3 месеца ги газят и още няма повреда. Подкарват ги и жена ми и други хора (под 100кг) а и аз (130 кг съм).
                          За сега само бензин исакт. Но не ги караме на горски офроуд. По скоро писта по пресечен терен и яко газиране, колкото може машината.
                          Месец след тази покупка си купих за мен и приятели (гости) други 2бр. китайци - БАШАН 200куб. 1850/1165мм спортни с механични скорости и водно охлаждане. Е тези вече ми взеха акъла. Супер прецизно качество. Много изпипани детайли, яка рама и регулиране на сходимостта на окачването във всички посоки + газови амортисьори с регул. твърдост и рег. демпфериране.
                          Е тези вече работят като часовник.
                          Не са като ПОЛАРИС 850 , но и не е нужно. Минават със 130кг товар през всичко за което съм се сетил да пробвам. Само че заради малкия мотор се карат с повече засилка.
                          Та такива работи.
                          А сега ще си купя и работно АТВ , но с аксесоари за сняг. То вече ще е поларис или кавазаки. Освен ако не ме убедят за ЦФ-мото. Ама ще трябва да редуцират цената, че разликата с полариса нещо не е убедителна.
                          Последно редактирано от batvaljo; 16-07-09, 21:16.

Коментар

Аз съм поредния който ти пожелавам да нямаш никога китайско АТВ,защото при тях има 1 схема-Караш 1 път после се развалят 3 неща,на моя китаец му се спука ауспуха 3 пъти за 1 седмица,И ми падна филтъра,веригата се откача когато си иска,стоповете ми падат,кормилото се отхлабва всяка седмица,лагерите на предното дясно колело ми паднаха до като карах(имах късмет,че беше бавно...)стартера подава ток когато си иска,ако не притягам всички болчета на всеки 2 дена ще ходя да си ги търся по пътя..Абе въобще с 1 изречение:Не си всимай китаиско атв!
                            [B]Honda 450R
                            Kawasaki 450R -продава се!
                            Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X