Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за покупка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за покупка

Здравейте от скоро чета в форума и много се зарибих по атв-та и реших да си закупя едно Кавазаки има доста обяви в интертнет но въпроса ми.Реални ли са цени от порядъка на 2000-2500 $ за Kawazaki KFX700 от ebay и изобщо струва ли си да закупувам от чужбина атв ? И ако някой знае колко пари ще излезе транспорта до България ? Ако пък не си струва да ме насочите към сайт или от този форум кадето мога да си намеря сносно атв 2-ра ръка . Благодаря предварително .

До: Въпрос за покупка

можеш за 500-600-700$ да го докараш, зависи
    но трябва и ДДС 20% да платиш
    и като имаш предвид че купуваш на сляпо
    излиза че е по-добре от БГ най-малко че можеш да го преслушаш първо кое как защо... а не да ти докарат някое пред разпад...

моя съвет - покрай кризата явно, има доста kfx-и на добри цени в БГ

Коментар

И според мен е така . Купуваш на сляпо. Не знаеш дали не е издухан и най-различни други работи . Ако живееш някъде до Пловдив отиди в село Труд в салона и си вземи има по 5-6 000 лева КФХ-сове и то много добри. Също там има голям избор на атв-та и мотори и ако нямаш екипировка можеш да си купиш от там мога да ти дам и сайт. Само пиши на лично!

Коментар

верно е че в us-ebay има интересни оферти, но както колегите преди мен написаха не знаеш какво представлява на живо това дето копуваш на търк, а и ддс/то да не забравим

Покраи т.н. криза има достатачно добри оферти в форума и други познати интернет саитове

аз на скоро си взех кфх 2006Г и ми излезе около 6500лв с тунинг и добри ехтри към него, гледаи да намериш някои дето в момента иска да се раздели с атв`то си спешно и готово
        ONLY 4x4

Коментар

Имам атв, с което за жалост искам да се разделя поради финансови нужди. То е ямаха бънджи. Имам всички фактури от закупуването му през 2003 г. Това както знаете е машина за ценители. За подробности: imprezasti265@yahoo.fr или 0889335119. Успех с търсенето и приятно каране.

Коментар

привет,

актуално ли е още търсенето ти?
            един приятел си продава кфх-а за добра цена / струва се да го видиш, ако още търсиш

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=63161

поздрави
            ONLY 4x4

Коментар

Еееееиии, момчета, тои човека си пита само . Ще го стрестнете бе.
              Засипахте го с оферти, ще си помисли че спорта замира .
              Лоша е тази криза, щом те кара да се разделяш от любимите ти неща.
              Иначе аз също смятам че тук в БГ е по-добрия вариянт да си купиш АТВ, както каза колегата : потарси някои които е на зор. Пак ще е изгодно но ще видиш какво купуваш.
              ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колега поздрави че искаш да се пресъединиш към атевистите Виж в Мобилето там има много Кавазакита
                [LEFT][I][B]Цветан Карабекиров RENEGADE 1000RX[/B][/I] [SIGPIC][/SIGPIC][/LEFT]
                [LEFT][/LEFT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X