Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Микилон 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мнения за Микилон 250

Минах му 300 километра и е време за тунинга. Кажете какво мога да направя с ауспуха за да гърми повече? Някви ограничители ако има някаде освен горе при палеца?
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

Питай BoYkO той има опит с тези китайци и техния тунинг (до колкото е възможен).Неговия го направи много добре.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Ок. Мерси. Ще го питам
        '05 Suzuki RM 250

Коментар

Здравейте отново. Някой може ли да ми каже как да го направя да набира по-бързо? Аз мислех да му купя задна зъбчатка на 50 зъба (сега е 40). Но така първа ще ми е като на трактор ако не се лъжа. Дайте предложения.
          '05 Suzuki RM 250

Коментар

иди да ти махнат заглушителите от ауспуха , ако сложиш 50 зъба само ще се прецакаш скоростите - по-бързо неможе да набира ... или ще караш с 50 и ще ги набираш бързо или с 90 - 100 но нормално , ти си избери ... 10 зъба е ОГРОМНА крачка ....
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Ауспуха е правен и няма никви заглушители. Има спортен комутатор и настройки на карбуратора. Ще пробвам с друг карбуратор с помпичка за по-добър старт. Други идеи за по-бързо набиране?
              '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
                Ауспуха е правен и няма никви заглушители. Има спортен комутатор и настройки на карбуратора. Ще пробвам с друг карбуратор с помпичка за по-добър старт. Други идеи за по-бързо набиране?
                Щом имаш спортна електроника дори и да сложиш карбуратор с ускорителна помпа няма да усетиш кой знае каква разлика.
                Зъбака ако сменяш недей слага с10 зъба по-голям отзаде сложи с 2 по-малко отпред ефекта ще е същия,по-този начин ще си запазиш веригата и зъбака от удар, като са по-малки

Коментар

Здравейте. Ами предния в момента ми е 15 значи да сложа 12 или 13. Ами така не се ли тормози двигатела повече? И с карбуратора с ускорителна помпа ще пробвам има ли ефект. Иначе аз знам проблема какъв ми е ама татко ми не разрешава. Трябва марково
                  '05 Suzuki RM 250

Коментар

Не ти разрешава или нямате пари? Щото второто е по-вероятно ... хмм , двигателя ако не е голям кубик и мощен със всяко сменяне се тормози независимо дали ще слагаш или ще махаш зъбаци. Той си е конструиран за еди какво си предавателно число , а не като японците и да ги пипнеш няма да усети скоростната кутия ....
                    Последно редактирано от Desislav Cekov; 25-12-09, 20:22.
                    Няма кал - Няма кеф !!!
                    Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Абе бионик дори и да нямаме пари кво те бърка? Като ти казвам, че не ми дава не значи че нямаме пари. Просто не иска да ме гледа залепен на някво дърво или в някво дере. За това не ми дава по-мощно атв.

П.П.: Ти какво караш кат си голям паралия?
                      '05 Suzuki RM 250

Коментар

Здравейте. Ами предния в момента ми е 15 значи да сложа 12 или 13. Ами така не се ли тормози двигатела повече? И с карбуратора с ускорителна помпа ще пробвам има ли ефект. Иначе аз знам проблема какъв ми е ама татко ми не разрешава. Трябва марково
                        Отговора ми е,сложи 13.Дали ще сложиш отпред с 2 по-малко или 10 повече отзад няма никаква разлика.В този вариант ще ти падне мах скорост но за сметка на това ще имаш по-бърз старт.Карбуратор с ускорителна помпа колкото може да ти подобри работата на двигатела толкова може и да я влоши.Краиния резултат е,че в лошия случай може да почне да се дави от многото бензин който впръсква карбуратора.Моя съвет е не баряй двигатела те ония дребосъци са го измислили.Ако беше някой яко то тогава можеш да си играеш с всичко за да го направиш точно за където ти трябва.
                        Bionik не се закачай с човека и той е един от нас.

Коментар

абе с кого съм закачал просто питам дали не ти дават или нямат пари !??!? на мен ще ми дадът ама като няма пари !? кво сте се сепнали немога да разбера !? карам зонгшен 200 от 2 години и то не защото не ми дават и не съм карал друго атв точно обратното карал съм доста по-мощни и то не за 2-3 минути а с дни и досега не съм се размазал защото карам внимателно и с колкото позволява терена ! а за собствено ново и хубаво пари няма ! татко или майка няма да ме спрът заради мощността защото съм им показвал неведнъж че умението за мощна машина го имам и го използвам разумно ! аз не виждам в момента някой да върви и да си купува АТВта под път и над път ... просто в момента както викат всички "Криза е" и си е точно така ! затова казвам че в момента е по-вероятно да нямаш пари а да ти се кара ...нали знаеш че и с това можеш да си докараш същата беля както и с марково тъй че при тебе проблема е със задкормилното устройство !
                          Последно редактирано от Г. Атанасов; 28-12-09, 23:05.
                          Няма кал - Няма кеф !!!
                          Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Ами така няма ли да стане по-вероятно веригата да приплъзва като е по-малък пиньона?
                            '05 Suzuki RM 250

Коментар

Ами така няма ли да стане по-вероятно веригата да приплъзва като е по-малък пиньона?
                              Няма.Нали затова са зъбите.

Коментар

Като стана въпрос за предпазители и реших да взема мерки. Поръчах и 13 зъба за отпред. Ето снимки долния предпазител за диска и венеца е от 4мм рифелова ламарина :
                                Прикачени файлове
                                '05 Suzuki RM 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X