Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо повече за HONDA FOREMAN...???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нещо повече за HONDA FOREMAN...???

Зравейте имам един въпрос.
    От няколко дни съм си харесал HONDA FOREMAN но и RINCON ми допада външно за фореман съм се спрял на 500кубиковия има доста ексти като това да си сменяш скоростите от кормилот, EPS и други. Интересно ми е защо не са карат тук в БГ не са ли толкова добри като модели или са скъпи спрямо други от тоя клас. Ако някой има наблюдения и впечатления моля нека сподели търсих други теми и мнения за модела в форума но не намерих ако съм се изразил некомпетентно sorry

До: Нещо повече за HONDA FOREMAN...???

просто работните атв-та на хонда не са толкова познати/ползвани в нашите географски ширини иначе аз съм останал само с хубави впечатления от четеното из форумите
    П.С.-нека някой по-начетен и знаещ да се изкаже
    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Имам Ринкон много сериозна машина но наистина са доста малко по наште ширини бих казал че е едно от най-надеждните 4х4(работни) , Фореман-а ако не се лъжа е 4х2 освем тази разлика няма кой знае какви други различия от Ринкона ама 2х4 някак си е несериозно за такъв тип машина а и си остава вечно твоя.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Honda Foreman има и 4х4 и 4х2
        Последно редактирано от NooS; 11-02-09, 10:07. Причина: Добавяне на информация

Коментар

Извинявам се 4х4 и 4х2 има Ринкон-а, както каза Пацо Фоурман-а има версия само 4х2

Коментар

TRX 500FA6 FOREMAN, 2006, SEMI OR FULLY AUTO, 2 OR 4 WD А това аз го разбирам като 4х4 с полуавтомаик или пълен автомат. На снимката се вижда как до спусъка има плъзгач с който се превключва 2х4 или 4х4 а на друга снимка пък бутоните за смяна на скоростите ако си на режим полуавтомат та си мисля че си имат 4Х4 а разхода на ринкона какъв е колега макар че е по голяма кубатура да си направя сметка колко приблизително би горял. А за това дали ще е "вечно мой" определящо е това дали е 4Х4 само? Днес го купих само трябва да си го докарам

Коментар

Ами като сме карали с други 4Х4 Ринкона май най-малко харчи колко точно незнам, но със сигурност съм зареждал по малко от останалите, а иначе относно Формана казах че ако не се лъжа са 2х4 явно има и 4х4 просто не бях съвсем сигурен. На Ринкона за 3 години са сменяни само гуми НИЩО друго, оригинално идва с Дънлоп и ги изжулва за има няма 200-300км. останалото е било само обслужване, верно не е карана много. Абе машинката е добра не си сбъркал.

Коментар

Пламене на малкият Жоро дето кара от време на време с нас е Фореман 450ес и се представя доста добре ако си спомняши си е 4Х4 EPS
                Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                  Пламене на малкият Жоро дето кара от време на време с нас е Фореман 450ес и се представя доста добре ако си спомняши си е 4Х4 EPS
                  Аз си мислех че е някакъв по дърт модел Ринкон

Коментар

Ето ме колега/по стечение на обстоятелствата подкарах хонда/.Последните 8 месеца изпробвах цялата гама/работни хонди/.Та 500 ката-Формана,си е най-работния кон от всички.Без значение дали двигателя е 475 или 499.Силата и скороста им е една и съща.Имат 0,5 коня разлика но и 10кг разлика/така че се компенсират/.Формана прави 62 мили,толкова прави и 680 ринкона/пробвал съм/.При включен 4х4 скороста е 5 км по ниска.Но няма такъв кон,1 тон ще дърпа без да се замисля.Огромните плюсове тук.Няма ремък,има скорости/ръчни-крачни/ 5 на брой,освен това има вариянт,на самата скоростна кутия/чрез бутон/има и ръчка да се направи пълен автомат,има централен фар на кормилото/перфектен за лов/.От всички работни хонди е най добрия вариант.Ако търсиш малко повече експлозивност 420ката но няма нещо фрапантно.А и 400 стотката е по-ниска което не е +.Питай друго/конкретно/,ще помагам с каквото мога.А и относно разхода 5-7 литра на сто/и това е максимум.
                    Конкретно това което си закупил е :499cc/19Kw-25,5/272,16kg/сух/23Nm при 5000rpm/максимум 6500rpm/.Щях да забравя 499 е с водно охлаждане,докато 475 е "въздухар".Ако модела който си написал е верен/като букви/,e Рубикон и не би трябвало да има ESP.
                    Последно редактирано от xboy; 20-02-09, 22:05. Причина: Не прочетох всички мнения на колегите,допълвам информацията.
                    Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...

Коментар

И какъв е проблемът при Foreman 450.Moят 2004 се представя добре.Това че е стар ли е проблемът.Като казвате това не,казвайте защо за да бъдете полезен за четящите.

Коментар

Може да не съм разбрал правилно коментарите тъй като не съм още много на ясно с моделите.Търсих си работно АТВ втора употреба и намерих един Foreman TRX4540 FM4 поне така пише на рамата 2004г.и пуснах тема да питам за мнение за машината но темата изчезна.Както и да е взех го но нямам много впечатления тъй като го имам от една седмица.Има бутон за режим 2x2 и 4x4 палене със стартер и въже.Ще съм благодарен ако някой сподели инфо и впечатления от тази машина.Иначе първите ми впечатления както споделих по горе са добри.

Коментар

Благодаря на Xboy за инфото но се оказа че и на брат си човек не може да разчита. Бях го купил на търг в ебей но се оказа че приказката "мил си ми мил ама аз си по-мил" в случая с брат е точно на място както и да е да ни ви занимавам с моя "брат". Въпреки всикчко съм решил да си взема АТВ и то Хонда която да не е по малко от 500куб. Някой ако може да даде телефон за контакт с човек който може да достави АТВ на прилична цена от щатите благодаря
                          Последно редактирано от Ghost_rider; 21-02-09, 18:58.

Коментар

Хах този сайт много интересно викаш от щатите, а защо вътре цените са в евро

Коментар

Първоначално публикуван от z3f1r40 Преглед на мнение
                              Хах този сайт много интересно викаш от щатите, а защо вътре цените са в евро
                              Сайта има опция "Currencies" и според ИП-то ти показва съответната валута.
                              Уляли са се в този сайт 2009 Can-Am Renegade 800R EFI X $4,671.21
                              Знае ли се схемата на тази измама?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X