Доскоро имаше 3-4 модела АТВ-та които бяха и все още са като еталон, но напоследък забелязвам доста голямо разнообразие от машини. Преди като излизахме да караме от 5 машини 4-ри бяха еднакви а като срещнеме и друга група и там същото положение. Да ама напоследък си е мешавица, което лично мене ме радва защото може да се пробва и сподели нещо различно което води до прогрес някакъв може би, избор или насока към какъв тип каране да се насочи даден човек и да си избере точната машина. Имаше такъв момент и все още го има пламенно да се пропангандира определена марка или модел което честно казано ми е досадно на мен пък и не само на мене (не робувам на марки и модели) и затова ми е гот като има мешана скара пробваш тая или оная машина и виждаш че не всичко е черно и бяло и че останалите машини не са за боклука пиша го всичко това защото част от хората с които карам искат да си подменят машините и са изпаднали не в дилеми ами незнам в какво всеки ден са на различно мнение и това означава ли донякъде излизат от затъмнението.........
п.п. Дали на майтап или наистина ще си го кажа без да ми се сърдят Търговците или близките до тях да се въздържат по темата или да бъдат по умерени и да не ни облъчват със ''Зелено е небето, Жълта е водата, Синя е тревата'' слушали сме ги тия
п.п. Дали на майтап или наистина ще си го кажа без да ми се сърдят Търговците или близките до тях да се въздържат по темата или да бъдат по умерени и да не ни облъчват със ''Зелено е небето, Жълта е водата, Синя е тревата'' слушали сме ги тия
Коментар