Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настъпва ли мешавица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Настъпва ли мешавица

Доскоро имаше 3-4 модела АТВ-та които бяха и все още са като еталон, но напоследък забелязвам доста голямо разнообразие от машини. Преди като излизахме да караме от 5 машини 4-ри бяха еднакви а като срещнеме и друга група и там същото положение. Да ама напоследък си е мешавица, което лично мене ме радва защото може да се пробва и сподели нещо различно което води до прогрес някакъв може би, избор или насока към какъв тип каране да се насочи даден човек и да си избере точната машина. Имаше такъв момент и все още го има пламенно да се пропангандира определена марка или модел което честно казано ми е досадно на мен пък и не само на мене (не робувам на марки и модели) и затова ми е гот като има мешана скара пробваш тая или оная машина и виждаш че не всичко е черно и бяло и че останалите машини не са за боклука пиша го всичко това защото част от хората с които карам искат да си подменят машините и са изпаднали не в дилеми ами незнам в какво всеки ден са на различно мнение и това означава ли донякъде излизат от затъмнението.........

п.п. Дали на майтап или наистина ще си го кажа без да ми се сърдят Търговците или близките до тях да се въздържат по темата или да бъдат по умерени и да не ни облъчват със ''Зелено е небето, Жълта е водата, Синя е тревата'' слушали сме ги тия
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

До: Настъпва ли мешавица

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    ...

п.п. Дали на майтап или наистина ще си го кажа без да ми се сърдят Търговците или близките до тях да се въздържат по темата или да бъдат по умерени и да не ни облъчват със ''Зелено е небето, Жълта е водата, Синя е тревата'' слушали сме ги тия
    +10

Много хубава тема Пацо. Наистина сега като чета поста ти се замислям за картината около себе си и като цяло в офроуд средите! Ми то е страшно, всеки сънува различно и противоречиво на други възгледи. Естествено според мен това е последствие от това че има развитие в средата. От това печелим всички ние, защото има различни мнения и виждания. Както каза пробваш това, пробваш онова. Аз също съм фен на Yamaha, но в последните 5 години карам различни машини от любимата ми марка и това показва че нямам чак толкова сини очи. Не трябва да робуваме на марка или модел. Трябва да караме каквото ни се кара и се чустваме свободни и щасливи като сложим каската. Тази година се очертава пъстра палитра от разнообразие от марки и модели, което много ме радва.

Коментар

Колкото повече марки и модели, толкова повече конкуренция на пазара, толкова повече реклама и привличане, от което само добре за нас...ставаме все повече и повече...има много новозарибени колеги заредени с много хъс за каране. Това може да влияе само положително за развитието на атв спорта като цяло според мен.
      А вече всеки според нуждите си...различни машини различни хора.

Коментар

аз съм типичен пример цял живот псувам и се заричам да не пипам KTM ,HUSABERG или Husqvarna от няколко години обяснявам че поларис не е марката и го приемам като знак "никога не казвай никога" това че си взех поларис с КТМ двигател сега честно да си кажа не мога да кажа че не ми харесва машината има слаби страни но като се замислиш коя машина няма недостатъци по коя машина като се вкара в гората не се правят доработки така че извода за мен е че трябва да се пробва и да се даде обективно мнение, за това е форума а не "моя кон бега най-бързо, яде най-малко и тегли най-много" аз лично много се дразня от подобни коментари а най-важното от всичко е да караме
        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Колеги, пропагандирането на дадена марка винаги ще има строго определено влияние върху строго определени хора, и ефектът винаги ще е един - при едните ще води до досада и отвращение, при другите ще води до реклама и желание да карат това което карат другите. Всеки човек си е със строга индивидуалност, едните искат да са различни, другите искат да са като другите.

Това което се случва в момента е прекрасно, понеже разнообразието е хубаво нещо. Но не забравяйте едно - разнообразието е хубаво когато има солидна база от която да се отличиш, а солидната база атв-исти в България се създаде от една марка, от където и да го погледнеш.

За да получи желанието човек да бъде различен, трябва да има хора, или група хора, от които да е различен. Ако е сам - просто ще е чудак който всеки ден сменя нещата.

Та идеята ми е - това което е в момента не е мешавица, а разнообразие. Мешавица беше в края на 90те, когато имаше пет атв-та в България, ит пет различни марки.
          Добре че се създаде тази солидна база горе-долу еднакви машини от горе-долу една марка, та да се създадат навици, пазар, и желание за РАЗНООБРАЗИЕ. Лично мнение.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            .........Добре че се създаде тази солидна база горе-долу еднакви машини от горе-долу една марка, та да се създадат навици, пазар, и желание за РАЗНООБРАЗИЕ. Лично мнение.
            Значи тука съм съгласен, това си е един вид трамплин за по-натъшно развитие, но не е задължително да пренинеш лично през тази база за да си откриеш сам топлата вода. На теб лично евала ти правя защото не си ревнал ТМ та ТМ макар да си знаеш че е една отлична машина, напротив даже даваш инфо за други марки Мотори и АТВ-та нещо за което официалните им вносители няма и да си мръднат пръста, камо ли да отворят тема и там да се обясни предимствата и недостатъците на предлаганата от тях техника. Вчера бях в Камор Ауто половин час се кесих на БМВ-то(ендуро)само къде не си тръгнах с него без да разберат и чак накрая дойде един калъф да ме пита кво искам, та задавам си въпросте а оня ме гледа тъпо изобщо не знае за какво става на въпрос и за какво е там. Ма аре стига че съвсем отплеснах от темата.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              Вчера бях в Камор Ауто половин час се кесих на БМВ-то(ендуро)само къде не си тръгнах с него без да разберат и чак накрая дойде един калъф да ме пита кво искам, та задавам си въпросте а оня ме гледа тъпо изобщо не знае за какво става на въпрос и за какво е там.
              Недей повече да ходиш тамВсеки път като отида да се разправям нещо за БМВтата ни и искам да ги ПРЕБИЯ. Тия тапаци там все едно не отиваш да им оставиш една торба пари за кола и мотор. Ако вс пак си решил БМВ-мотор(мойто мнение е че не си заслужава) ходи до Пловдивското БМВ-там са по наземята.
              Съжалявам за оффтопика сега по темата: Много се радвам на по горните постове. Малко по малко се доближаваме към другите страни. И повече марки взеха да се карат и цените отмалко се нормализираха(леле като си споня преди доста год че имаше нови спортни атвта за по 20 000лв+) появиха се и доста нови състезания. Освен това колкото повече различни машини толкова повече съревнованието е на по високо ниво и толкова повече разнообразие от тунинг и резервни части. И както вика Пламен като излезнеш с приятели ще имаш възможността да покараш доста различни машини. Аз откато имам Ямаха си ми е много насърце и не съм я сменил за толкова време мисля и вобще да не я продавам преди това съм имал Хонда. Но въпреки това сега мисля да пробвам нещо друго. Тук е момента и да отбележа как наистина по едно време пропагандата на една марка беше достигнала до крайности, че и детински постъпки, които са ме засягали лично
              It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

A това с БМВ-то няма как да се случи, бях там по друга причина ама не пречи човек да позяпа и поразпита.

Райдър а на теб кога ще ти върна нещата, че бая гардероб се понасъбра

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X