Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за PGO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за PGO

Eдин познат си остави в моя склад на съхранение това дето е по долу на линка,днес ми каза,че мисли да го продава,кой колкото даде,около 1000-2000лв.Влизах в сайта,но немога да намеря никаква задоволяваща инфо-я. за това бъги,нито къде се произвежда,нито характеристики,той ми каза,че е 250 кубика а пише отстрани 150,но дали е кубици нестава ясно.Интересното е че е с регистрация и може да се кара из града,та си мисля дали да не го купя,ей така за фън.Някой знае ли нещо повече за това бъги.
    http://www.pgo.com.tw/index.shtml
    Последно редактирано от hamilton; 27-01-09, 21:39.

До: Питане за PGO

Китаец брат , китаец.... ;]

Коментар

Кофти,иначе добре изглежда,подхвърли ми ,че било италянско,ама ме усъмни цената,а този пусти сайт нищо не намирам,аз ли нещо незнам как да търся....

Коментар

Нещо съм се объркал.

Моля да ми изтриете поста.
        KTM 300 2T '96 :twisted:
        KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Точно за него,опитах се да копирам снимки от сайта,ама нестана,то друго нямаше.
          http://212.123.1.53/pgo.be/template_...o=EN&gal_id=11

Коментар

ако не се лъжа PGO бяха тайванска фирма и качеството поне на скутерите им е доста задоволително на фона на другите китайци така че за 1000лв що не къде не си ги дал питай Jojo от дугият форум той се занимаваше с такива бъгита повече може да ти даде по конкретемн отговор или още по добре пробвай го и виж дали ти дава фън преди всичко
            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
              ако не се лъжа PGO бяха тайванска фирма и качеството поне на скутерите им е доста задоволително на фона на другите китайци така че за 1000лв що не къде не си ги дал питай Jojo от дугият форум той се занимаваше с такива бъгита повече може да ти даде по конкретемн отговор или още по добре пробвай го и виж дали ти дава фън преди всичко
              Карах го,кеф си е,само тоците нещо му чезнеха,питам щото приказката за хубавото и евтиното я знаеш,иначе кво му плащащ.

Коментар

за толкова пари и атв не можеш да вземеш,от линка това оражевото,500куб., го гледах на ъгъла на Нишава и б.България за много повече пари и изглеждаше много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от георги дончев Преглед на мнение
                  за толкова пари и атв не можеш да вземеш,от линка това оражевото,500куб., го гледах на ъгъла на Нишава и б.България за много повече пари и изглеждаше много добре.
                  Всяко ново нещо изглежда добре дори и китайското,въпроса е не това,че е втора употреба,а до колко е здраво и надежно,имайки предвид,че ако го купа ще го карам из квартала или на морето като плажна кола,а и дали може да се смени с друг двигател,разбира се некитайски и по възможност малко по-мощен

Коментар

Първоначално публикуван от георги дончев Преглед на мнение

Това е Фалкон Моторс ето тук - http://falconmotors.bg/
                    KTM 300 2T '96 :twisted:
                    KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                      Сега на форуми ли ще се делиме. Напоследък нямам време за ни един форум, чета по малко преди лягане и тамън да се включа някаде с някоя мъдра мисъл и съм забил нос в клавиатурата. А иначе този форум ми е под номер 1 в списъка с посещавани форуми и там ще си остане. Тука има подробно инфо за какво ли не, коли, мотори, АТВ-та, бъгита, лодки, самолети, матраци, пушки, телефони, компютри абе нема друг подобен.
                      Сега по темата:
                      Това бъги от конструктивна и експлоатационна гледна точка за нищо не става. Щом пише отстрани 150, значи разполагаш с между 7,5 и 9,5 к.с. извлечени със зор от китайски скутеров двигател, които като минат през вариатора и странните системи за задвижване накрая остават около 3к.с. на 300кг. Трудното управление, шумовете и вибрациите обаче създават странното усещане, че машината все пак върви.
                      За друг двигател, не си струва да се занимаваш. Ако освен него, всичко друго беше наред да се заиграе човек да го смени, в случая обаче си е безумие, да се съживява такъв мъртвец.
                      През последните години покрай такива машини разбрах някои неща за живота. Разбрах и каква е приликата между голяма част от китайските АТВ-та и бъгита и суперспортните коли. И двете се палят събота на обяд за по едно кръгче, през седмицата и двете отиват в сервиза за диагностика и ремонти, а другата събота пак така се изкарват само за едно кръгче. Разбира се цените на двете техники са коренно различни, но начина на употреба е съпоставим.
                      Антим ти е дал съвет,ако те устройва и кефи-купувай.
                      Аз ще ти дам още един. Подобна техника, особено стара и с проблем се купува, като на части. Двигател с рег. например 400лв., джанти и гуми на 50%-250лв. други ценни чарколяци 150лв. Всичко останало 1лв.-1кг., те повечето китайски тръби и отливки, така или иначе са за скрап още в магазина.
                      По тая схема след време, като разбереш, че машината е кенеф, ще можеш да си върнеш по-голямата част от парите които си дал, от фирми като Надин и такива като мене, които все още се занимават да човъркат по китайските творения.
                      Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Jojo Преглед на мнение
                        Сега на форуми ли ще се делиме. Напоследък нямам време за ни един форум, чета по малко преди лягане и тамън да се включа някаде с някоя мъдра мисъл и съм забил нос в клавиатурата. А иначе този форум ми е под номер 1 в списъка с посещавани форуми и там ще си остане. Тука има подробно инфо за какво ли не, коли, мотори, АТВ-та, бъгита, лодки, самолети, матраци, пушки, телефони, компютри абе нема друг подобен.
                        Сега по темата:
                        Това бъги от конструктивна и експлоатационна гледна точка за нищо не става. Щом пише отстрани 150, значи разполагаш с между 7,5 и 9,5 к.с. извлечени със зор от китайски скутеров двигател, които като минат през вариатора и странните системи за задвижване накрая остават около 3к.с. на 300кг. Трудното управление, шумовете и вибрациите обаче създават странното усещане, че машината все пак върви.
                        За друг двигател, не си струва да се занимаваш. Ако освен него, всичко друго беше наред да се заиграе човек да го смени, в случая обаче си е безумие, да се съживява такъв мъртвец.
                        През последните години покрай такива машини разбрах някои неща за живота. Разбрах и каква е приликата между голяма част от китайските АТВ-та и бъгита и суперспортните коли. И двете се палят събота на обяд за по едно кръгче, през седмицата и двете отиват в сервиза за диагностика и ремонти, а другата събота пак така се изкарват само за едно кръгче. Разбира се цените на двете техники са коренно различни, но начина на употреба е съпоставим.
                        Антим ти е дал съвет,ако те устройва и кефи-купувай.
                        Аз ще ти дам още един. Подобна техника, особено стара и с проблем се купува, като на части. Двигател с рег. например 400лв., джанти и гуми на 50%-250лв. други ценни чарколяци 150лв. Всичко останало 1лв.-1кг., те повечето китайски тръби и отливки, така или иначе са за скрап още в магазина.
                        По тая схема след време, като разбереш, че машината е кенеф, ще можеш да си върнеш по-голямата част от парите които си дал, от фирми като Надин и такива като мене, които все още се занимават да човъркат по китайските творения.
                        Успех.
                        Благодаря ти,напълно ме отказа,това,че имаше регистрация беше най примамливото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X