Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по добро LTR450 и KFX450 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое е по добро LTR450 и KFX450 ?

Като в заводски вид, цена и кое от двете е по здраво ?

До: Кое е по добро LTR450 и KFX450 ?

Сузукито е по евтино и мен лично ме по-кефи от кфх.
    :twisted:

Коментар

според мен е ltr450 е добър защото е по широк и излиза заводски доста бързо .... единствено,че няма задна скорос което на мен ми е доста неодобно , но това си е атв за cross не за сериозни преходи ....

Коментар

Зависи за какво ще го ползваш, ако ще го караш из гората по-добре е КФХа, защото има задна.И все пак за Кавазакито има резервни части при ЕДИ и не трябва да чакаш по 1-2 месеца.
        KTM 300 2T '96 :twisted:
        KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнение
          Зависи за какво ще го ползваш, ако ще го караш из гората по-добре е КФХа, защото има задна.И все пак за Кавазакито има резервни части при ЕДИ и не трябва да чакаш по 1-2 месеца.
          за из гората си е до човек и луноход да дадеш на някой пак ще закъсва през два метра а иначе за частите навсякъде се чака, преди месец скъсах пружинката на кфх450 за декомпресора нищо и никва пружинка за 2$ ама я няма и познай пак чакане ако беше нещо по скъпо да ти свалят от некоя друга машина ама за 2$ някой да ти разтурва половин АТВ за никви пари слезте малко на земята никой няма пълната гама от резервни части на склад камо ли пък за всички машини и модели
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

според мен ltr a ,защото в стандартен вид е по-направен (по-шумен ауспух,направо е с джанти 8ци,по разкрачен е модела и с кфх а имат еднакво тегло па лтр-а е от стомана и други работи .единственото засега,което ме притеснява е ,че няма задна .

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              за из гората си е до човек и луноход да дадеш на някой пак ще закъсва през два метра а иначе за частите навсякъде се чака, преди месец скъсах пружинката на кфх450 за декомпресора нищо и никва пружинка за 2$ ама я няма и познай пак чакане ако беше нещо по скъпо да ти свалят от некоя друга машина ама за 2$ някой да ти разтурва половин АТВ за никви пари слезте малко на земята никой няма пълната гама от резервни части на склад камо ли пък за всички машини и модели

Еми изглежда съм се объркал или някой ме е объркал, но така е защото си мисля за КФХ700.За него като отидох в ЕДИ каквото кажеш, това има.
              KTM 300 2T '96 :twisted:
              KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Прожината на Кавазакито е като на КТМите и бетите.(новите модели)

Коментар

Сузуки не използват ли двигателя на Кавазаки?

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                    Прожината на Кавазакито е като на КТМите и бетите.(новите модели)
                    не знаех при нова нужда ще знам кой да почерпя

Първоначално публикуван от tsvetoslav Преглед на мнение
                    Сузуки не използват ли двигателя на Кавазаки?
                    Светльо обратното е Сузуки си даваше на другите 400с.с. си двигател на Кавазаки за кфх400 и Артик Кет400 а и не само двигателя да не кажа почти цялото АТВ 450ките са друга тема там са си собственни разработки при спортните а при работните пак е една мацаница
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X