Като в заводски вид, цена и кое от двете е по здраво ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое е по добро LTR450 и KFX450 ?
Свий
X
-
До: Кое е по добро LTR450 и KFX450 ?
Зависи за какво ще го ползваш, ако ще го караш из гората по-добре е КФХа, защото има задна.И все пак за Кавазакито има резервни части при ЕДИ и не трябва да чакаш по 1-2 месеца.KTM 300 2T '96 :twisted:
KAWASAKI KFX 700 '08
Коментар
-
Първоначално публикуван от GReddy Преглед на мнениеЗависи за какво ще го ползваш, ако ще го караш из гората по-добре е КФХа, защото има задна.И все пак за Кавазакито има резервни части при ЕДИ и не трябва да чакаш по 1-2 месеца.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеза из гората си е до човек и луноход да дадеш на някой пак ще закъсва през два метра а иначе за частите навсякъде се чака, преди месец скъсах пружинката на кфх450 за декомпресора нищо и никва пружинка за 2$ ама я няма и познай пак чакане ако беше нещо по скъпо да ти свалят от некоя друга машина ама за 2$ някой да ти разтурва половин АТВ за никви пари слезте малко на земята никой няма пълната гама от резервни части на склад камо ли пък за всички машини и модели
Еми изглежда съм се объркал или някой ме е объркал, но така е защото си мисля за КФХ700.За него като отидох в ЕДИ каквото кажеш, това има.KTM 300 2T '96 :twisted:
KAWASAKI KFX 700 '08
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеза из гората си е до човек и луноход да дадеш на някой пак ще закъсва през два метра а иначе за частите навсякъде се чака, преди месец скъсах пружинката на кфх450 за декомпресора нищо и никва пружинка за 2$ ама я няма и познай пак чакане ако беше нещо по скъпо да ти свалят от некоя друга машина ама за 2$ някой да ти разтурва половин АТВ за никви пари слезте малко на земята никой няма пълната гама от резервни части на склад камо ли пък за всички машини и модели
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеПрожината на Кавазакито е като на КТМите и бетите.(новите модели)
Първоначално публикуван от tsvetoslav Преглед на мнениеСузуки не използват ли двигателя на Кавазаки?Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар