Кое от двете атв-та е по-добро и защо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое предпочитате от yfz 450 или trx 450?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Кое предпочитате от yfz 450 или trx 450?
YAMAHA YFZ 450 естествено
Чети тука за да разбереш кое е най-доброто http://450rheadquarters.invisionzone...hp/t10972.html (ямаха естесвено)
Коментар
-
Не че казвам че ямаха не става ама се пак хонда са измислили първи атв-то (тфа нема значение) ... но според мен хонда е много по добра
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеНе че казвам че ямаха не става ама се пак хонда са измислили първи атв-то (тфа нема значение) ... но според мен хонда е много по добра
Грешка! Първото АТВ е на Сузуки. На какво се базира мнението ти че хондата е много по добра? Има репутацията на много надеждна машина не много скъпа и в САЩ изобилието от тунинг за нея е огромно. Това е причината още да се кара.Лично съм карал таква и мога да ти кажа ,че далеч не е по добра от ямахата. Както и да е такива теми са тъпи! И въпреки че предпочитам Ямахата бих стоял настрана от първа година производство модел какъвто е 2004гIt's not the Ride, It's the RIDER
Коментар
-
Ами може и аз да съм с грешка , но четох в някой сайт че хонда били измислили първото атвПървоначално публикуван от ATV_RIDER Преглед на мнениеГрешка! Първото АТВ е на Сузуки. На какво се базира мнението ти че хондата е много по добра? Има репутацията на много надеждна машина не много скъпа и в САЩ изобилието от тунинг за нея е огромно. Това е причината още да се кара.Лично съм карал таква и мога да ти кажа ,че далеч не е по добра от ямахата. Както и да е такива теми са тъпи! И въпреки че предпочитам Ямахата бих стоял настрана от първа година производство модел какъвто е 2004г
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
първообраза на четириколките, са триколките оттам може и да ви идва объркването. При триколките Хонда са първи, създадени са за планинските райони на Япония за предвижване при по тежки атмосферни условия и са замислени като работни да помагат на фермерите да се придвижват.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Това е факт и бащата на триколката е Сейчиро Хонда! Също Хонда правят първото четриколесно превозно средство в USA през 70-те години!Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениепървообраза на четириколките, са триколките оттам може и да ви идва объркването. При триколките Хонда са първи, създадени са за планинските райони на Япония за предвижване при по тежки атмосферни условия и са замислени като работни да помагат на фермерите да се придвижват.
Много фенове на Хонда (TRX) останаха много разочаровани и тази година след като модела TRX не бе променен с нищо от предшественика си. Докато Yamaha постоянно влагат вече пробвани на други модели мотори иновации. Мисля че към момента Yamaha водят Хонда в това отношение. Новата YFZ-ка е просто мечта, и доста се различава от Хондите вече.
Коментар
-
това исках да кажа .. извинявам се ако съм объркал някойПървоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениепървообраза на четириколките, са триколките оттам може и да ви идва объркването. При триколките Хонда са първи, създадени са за планинските райони на Япония за предвижване при по тежки атмосферни условия и са замислени като работни да помагат на фермерите да се придвижват.
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар