Не че казвам че ямаха не става ама се пак хонда са измислили първи атв-то (тфа нема значение) ... но според мен хонда е много по добра
Грешка! Първото АТВ е на Сузуки. На какво се базира мнението ти че хондата е много по добра? Има репутацията на много надеждна машина не много скъпа и в САЩ изобилието от тунинг за нея е огромно. Това е причината още да се кара.Лично съм карал таква и мога да ти кажа ,че далеч не е по добра от ямахата. Както и да е такива теми са тъпи! И въпреки че предпочитам Ямахата бих стоял настрана от първа година производство модел какъвто е 2004г
Грешка! Първото АТВ е на Сузуки. На какво се базира мнението ти че хондата е много по добра? Има репутацията на много надеждна машина не много скъпа и в САЩ изобилието от тунинг за нея е огромно. Това е причината още да се кара.Лично съм карал таква и мога да ти кажа ,че далеч не е по добра от ямахата. Както и да е такива теми са тъпи! И въпреки че предпочитам Ямахата бих стоял настрана от първа година производство модел какъвто е 2004г
Ами може и аз да съм с грешка , но четох в някой сайт че хонда били измислили първото атв
първообраза на четириколките, са триколките оттам може и да ви идва объркването. При триколките Хонда са първи, създадени са за планинските райони на Япония за предвижване при по тежки атмосферни условия и са замислени като работни да помагат на фермерите да се придвижват.
първообраза на четириколките, са триколките оттам може и да ви идва объркването. При триколките Хонда са първи, създадени са за планинските райони на Япония за предвижване при по тежки атмосферни условия и са замислени като работни да помагат на фермерите да се придвижват.
Това е факт и бащата на триколката е Сейчиро Хонда! Също Хонда правят първото четриколесно превозно средство в USA през 70-те години!
Много фенове на Хонда (TRX) останаха много разочаровани и тази година след като модела TRX не бе променен с нищо от предшественика си. Докато Yamaha постоянно влагат вече пробвани на други модели мотори иновации. Мисля че към момента Yamaha водят Хонда в това отношение. Новата YFZ-ка е просто мечта, и доста се различава от Хондите вече.
това исках да кажа .. извинявам се ако съм объркал някой
Коментар