Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ATV в града

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ATV в града

Здравейте. Обмислям покупка на АТВ което да може да се кара из града(София).
    Изискванията ми са да може да се регистрира, да може да вози двама души (т.е. да е достатъчно мощно). Естетвено ще ходи и в планината от време на време . До 8000 лв. Не че за тия пари не може да се купи някаква малка колица ама няма да е така забавно .
    Александър

До: ATV в града

първо кажи какво, но всъщност имай предвид, че въпреки регистрирането 1+1 спортните не стават много за тази цел единствено работните имат модели които са удобни и пригодени за возене на двама души, за карането в града не се надявай да ти е удобно, на мен лично ми е неприятно да карам по улиците, ако искаш да се придвижваш бързо в града си вземи скотер или мотор, атв то не е пригодено за движение по асфалт/спортните нямат диференциал, повечето са с гуми за оффроуд/ и разхода на гориво е като на кола, че и по-висок

Коментар

Първоначално публикуван от kvv Преглед на мнение
      първо кажи какво, но всъщност имай предвид, че въпреки регистрирането 1+1 спортните не стават много за тази цел единствено работните имат модели които са удобни и пригодени за возене на двама души, за карането в града не се надявай да ти е удобно, на мен лично ми е неприятно да карам по улиците, ако искаш да се придвижваш бързо в града си вземи скотер или мотор, атв то не е пригодено за движение по асфалт/спортните нямат диференциал, повечето са с гуми за оффроуд/ и разхода на гориво е като на кола, че и по-висок
      + 1
      full time rider, part time racer
      jrc4life

Коментар

+1
        NISSAN MURANO
        TOYOTA LAND CRUISER 120
        HONDA RINCON 680 I
        HONDA CRF 450X

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X