Здравейте искам да ви попитам им ли някаква съществена разлика между тези два модала от 2007 и 2009 година? Дали единия харчи или се чупи повече, всяка информация ще ми е от полза. Предлагат ми да закупя по новия на хубава цена. Благодяря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Brute force 4x4i 2009 или 2007 година
Свий
X
-
До: Brute force 4#4i 2009 или 2007 година
Като цяло са еднакви двата модела. Имат съвсем леки разлики който са твърде незначителни за да се взимат под въпрос. Аз бих ти препоръчал по-новия защото харчи занчително по-малко заради инжекцията си. Друг важен + е много удобната жапка отляво която при модела от 2007г. липсва. Друго което се сещам е, че моя 2008г. е малко по-нисък (1см) при докрай навити пружини от модела 2007г. това незнам защо е така ама е недомислица при новия модел според мен. Може при 2009г. да са я коригирали. Друго което се сещам е , че 2008 модела болтчетата са намазани с някво лепило против развиване а на стария си се развиват, особенно на пласмасите. На стария модел предния ролбар е по-здрав от на новия на който е кашкавален.
Ами това е общо взето са дреболии нещата и основното е инжекциона.
Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
-
Първоначално публикуван от nane7o Преглед на мнениеНезнам за другите,но теза мрежа на фаровете въобще не ми се връзва.
П.П.-извинявам се за офф топика.
Те мрежите май са екстра няква и не влизат в стандартното обурудване. Така може и без тях ако не му харесват на някой като мен например.
Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Добра вечер !Има много сайтове които ги сравняват.В добавка/към разликите /между моделите.2007 е по-лек с 22 кг/сух/и резвоара е по- малък с 1,5 литра.Няма невъзможни неща!Или техниката е слаба,или парите са малко...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар