Здравейте ! Искам да ми помогнете в избора на АТВ, което да е 4х4 колебая се между кавазаки брут форс 750 и някой поларис какво ще кажете вие ? Кое повече ще ме изкара главно във гората ще го ползвам.Ако имате някакви други предложения казвайте 
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля помогнете ми в избора на работно АТВ
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Моля помогнете ми в избора на работно АТВ
Аз бих избрал кавазаки пореди 1-2 причини , а те са цената , и това че има резервни части на склад....
А иначе според мене полариса е по добре ,защото в бг се карат само кавазакито , и то що се карат само кавазакита , щот Еди ги дава ефтини на софиянци , те имат пари и си купуват....Причината не е друга...Последно редактирано от Desislav Cekov; 02-11-08, 07:14.
Коментар
-
Щом имаш 25000 аз бих ти препоръчал CanAm Outlander 800 Max.
Но Брут Форс 750 също си е добро АТВ и на доста по ниска цена от това
Аз напримерно за толкова пари щях да си взема един Брут Форс и един КФХ 700.Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
И аз съм за Бомбардера или за Полариса 850 но не знаех че го има още в бгПоследно редактирано от Desislav Cekov; 02-11-08, 07:15.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
да и аз мисля че кавазакито но още малко ще помисля ще поогледам и нещо друго .. препоръчайте ми и вие мога да дам до 25 000 лева ...
Коментар