Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KFX 700 или Honda 700xx

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KFX 700 или Honda 700xx

Кое атв-е да избера?Знам че и двете са напълно различни като характер задвижване и тн.Типъ ми на каране е като този на naskoradew.Кое атв ще ми препоръчате?

До: KFX 700 vs Honda 700xx

Вземи КФХа защото:
    Мнооого издражливо АТВ
    Има части, а не чакаш по 1-2 месеца
    Автоматик
    Кардан
    и много други.

Хондата съм сигурен, че е много добра, но все още е нов модел, поне за България, и не се знае какви дефекти може да даде и няма части за нея.
    KTM 300 2T '96 :twisted:
    KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

KFX700 със кардан ли е >?
      Това сега го чувам!

Коментар

Да знам че КФХ е с кардан но като отидох в магазина ми казаха че много бързо се износвал ремъка на скоростната кутия а на Хондата частите за 1 седмица идвали.Наистина ли бързо се износва въпросния ремък и ако е така на колко време се сменя?

Коментар

Първоначално публикуван от off-roadera Преглед на мнение
          Да знам че КФХ е с кардан но като отидох в магазина ми казаха че много бързо се износвал ремъка на скоростната кутия а на Хондата частите за 1 седмица идвали.Наистина ли бързо се износва въпросния ремък и ако е така на колко време се сменя?
          KFX700 няма деференциал, а е с твърда връзка и цяла непрекъсната задна ос! Технически незнам как да го кажа, но би трябвало да ме разбирате.
          Ремъка се износва на около 150часа и не винаги е наложаща смяна! Струва от 160лв. до 330лв. завси от къде си го вземеш!
          TRX700 все още не съм виждал, а и много от тук писалите предполагам също. Нямам мнение за мотор които не съм карал или виждал на живо. Сигурно ще е добър HONDA е все пак!

Коментар

До: KFX 700 или Honda 700xx

Да Десо разбрах те за какво говориш и мерси за отговорите

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
              KFX700 няма деференциал, а е с твърда връзка и цяла непрекъсната задна ос! Технически незнам как да го кажа, но би трябвало да ме разбирате.
              Ремъка се износва на около 150часа и не винаги е наложаща смяна! Струва от 160лв. до 330лв. завси от къде си го вземеш!
              TRX700 все още не съм виждал, а и много от тук писалите предполагам също. Нямам мнение за мотор които не съм карал или виждал на живо. Сигурно ще е добър HONDA е все пак!
              И какво това значи, че дори и нов да взема пак след 6 дена и малко ще трябва смяна???!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от baxds Преглед на мнение
                И какво това значи, че дори и нов да взема пак след 6 дена и малко ще трябва смяна???!!!!
                Абре на колко години си?

Коментар

Е ти да не го караш денонощно бе?
                  '05 Suzuki RM 250

Коментар

Е добре може и да не го карам и к'фо на всеки месец (не точно цял) ще трябва да се дават по 160-320 ЛВ?!

Коментар

Е добре може и да не го карам и к'фо на всеки месец (не точно цял) ще трябва да се дават по 160-320 ЛВ?!
                      по-добре си разсъждавай на ум, тук няма смисъл

по темата: с кфх знаеш с какво се захващаш, има изобилие на информация за поддръжка, части, тунинг и тн. хондата незнаеш с какво ще се сблъскаш
                      Последно редактирано от kvv; 19-10-08, 12:01.

Коментар

Чета и се чудя да се смея ли или да рева, пичове дали ще е Хонда, Кавазаки или каквато и да е читава марка всичките имат каталози с парт номера и дали ще поръчаш за едното или за другото все е тая като време, а пък като се почне да се препоръчват само 2-3 модела СМЯХ едно време беше така Лада, Москвич, тРАБАНТ основни марки преди година и нещо затова си разкарах кфх700 мен лично ме дразни да излезнеме 5-6 човека да караме и като спреме в първия момент да не знам коя е мойта машина, всичко да е шаблонно никакъв индивидуализъм все едно сме некво стадо, а и не съм съгласен че един модел като е нов няма никва информация за него просто не се търси такава или се чака нещо на готово да се преповтаря стократно после във форума на стотиците еднакви теми.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          мен лично ме дразни да излезнеме 5-6 човека да караме и като спреме в първия момент да не знам коя е мойта машина, всичко да е шаблонно никакъв индивидуализъм все едно сме некво стадо, а и не съм съгласен че един модел като е нов няма никва информация за него просто не се търси такава или се чака нещо на готово да се преповтаря стократно после във форума на стотиците еднакви теми.
                          Това найстина е така! Миналият месец през нашият град мина една група ендуристи с около 6-7 атв-та от който 5 бяха KFX700

Коментар

аз лично ако трябва да си избирам някъкав ендуро модел щях да скоча на ТРХ-а, но това не е моя тип машина както и в момента не съм за смяна на АТВ-то
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Някой има ли на представа какъв е този ауспух и колко струва?http://www.youtube.com/watch?v=yesK9...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X