Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайско атв на задни гуми ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайско атв на задни гуми ?

Привет.
    Въпроса ми е могат ли китайчетата 200-250цц да се вдигат на задни гуми ? Стига ли им душицата поне за това

До: Китайско атв на задни гуми ?

Първоначално публикуван от Squirt Преглед на мнение
    Привет.
    Въпроса ми е могат ли китайчетата 200-250цц да се вдигат на задни гуми ? Стига ли им душицата поне за това

Всичко може да се вдигне на задни, но зависи от това колко голям куражлия си и трябва да имаш опит.Имам един приятел който вдига 90cc китайче(е не го държи дълго- 2-3 метра ама то горкото няма душица ).
    KTM 300 2T '96 :twisted:
    KAWASAKI KFX 700 '08

Коментар

ами значи попринцип всичко се вдига на задни аз имам Шинерай 200 кубика и го дигам а сестра ми има китайче 90 кубика и него го карам около 40-50 м. зависи колко е гълга правата иначе всичко си е до майсторлък и много ама много тренировки и ожулени задни барове(предпазители)
      [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

забелязал съм, че дори хора, които определено знаят как се кара на задни имат проблем да кантарят Шайн... защо така?!? Мощ си има достатачна

Коментар

питам ви как да си сложа снимка и как да пускам тук когато има тема като тази или немога защото сум новак?

Коментар

има доста китайци например моя зонгшен 200 кубика се вдигат лесно на трета ! на първа е невъзможно - директно се обръща , на втора още немога а засега на 3-та правя 5-10 метра обаче нямам заден бар и ме е страх ... следващата седмица ми е обещал 1 стругар да ми направи супер здрав и да мога да се уча нормално ;]]
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
              има доста китайци например моя зонгшен 200 кубика се вдигат лесно на трета ! на първа е невъзможно - директно се обръща , на втора още немога а засега на 3-та правя 5-10 метра обаче нямам заден бар и ме е страх ... следващата седмица ми е обещал 1 стругар да ми направи супер здрав и да мога да се уча нормално ;]]
              А корабчета плуват ли или.. Приятел.. нали имам един китаец вкъщи, не е АТВ и попринцип моторите се вдигат много по лесно от АТВ-тата, моя е 250цц, на 2-ра се кара без проблем но на 3-та е почти невъзможно.. кончетата са му малко, това е проблема. Но ти си знаеш, немисля да споря за глупости. В форума има карачи който просто ако го качи на задна няма сваляне. Няма смисъл да се препираме, аз лично още уча задната и засега 10-20 метра но го изпускам. Това е истината и не ми пука кой кфо ще каже, няма смисъл да лъжа.
              OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Не мога да разбера кой е този дето се е научил без да пати,как не ти се е случвало поне 1път да го прекантариш и какъв е тоя китаец без шина отзад,би трябвало всяко атв-то да го има,все пак това ти осигурява голяма безопасноност в дадени моменти,иначе с моя кфх най-много 5 метра и после се почва 1 прекантарване спирачка пак газ и така до като не направя някво кълбо някъде
                [B]Honda 450R
                Kawasaki 450R -продава се!
                Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Вие на бъзик го ударихте ! няма лъжа няма измама китаеца се вдига на трета се леко дръпване на кормилото ! а тва че немам шина отзад - от пробване да кантаря на първа много се вдигна , удари се супер силно и директно се отчупи !!!!!!! аз направо щях да изтръгна кормилото да стискам след няколко дена ми пристга ос-та и ще направя няколко клипа как се вдига ... а на четвърта апсурт ..... пейчев каза че неможело да отлепи каквото и да става ;]] ай ще се види
                  утре другиден слагам едни лунички под предни спойлери надписи ямаха раптор и 7000 лева ще го продавам в форума
                  Няма кал - Няма кеф !!!
                  Suzuki Samurai LJ410 1984
                  Suzuki LTZ400 2008
                  Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Айде да помоля някой модератор да разчисти малко.. да си поговориме за АТВ-та на задни гуми, има си теми за състезания и състезатели. Форума не е място където да показвате колко сте добри. Живи и здрави и поздрави на всички..
                    Последно редактирано от АНТИМ; 06-11-09, 06:28.
                    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
                      Айде да помоля някой модератор да разчисти малко.. да си поговориме за АТВ-та на задни гуми, има си теми за състезания и състезатели. Форума не е място където да показвате колко сте добри. Живи и здрави и поздрави на всички..
                      има си място във форума за подобни дискусий и се нарича:
                      Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!
                      или ако не ви харесва там си направете собственна дискусионна група
                      и стига моля с това пренебрежение към китайците такива са възможностите на хората важното е че са в идеята и се кефат все е по добре отколкото да си търкат маратонките
                      Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

хах пич не само може да се дигне ами и да се обърне .
                        Онзи ден пробвах .Качваш се на задните метални решетки ако си с куад 110цц. и натискаш гъзта . аз даже го обърнах
                        и ся нямам светло отразите

Коментар

Не искам да споря с никой от тези,които имат "макрови" атв-та,но и ни можем да вдигаме с китайците кара и малко.Ето няколко снимки на моя китаец на задни

Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

Коментар

b1onic луд ли си? Моя китаец на 1ва съвсем малко отлепва предните гуми камо ли на трета. И да отбележа има доста тунинг по него. Стъпам на задния бар сичко както си му е реда дърпам тва кормило...бее деее.

П.П. Микилон 250 кубика е.
                            '05 Suzuki RM 250

Коментар

90сс китайче Loncin... това ми е едната машинка... това имам това карам
                              Не ме интересува дали ще ме подигравате или не аз си знам възможностите за всичко си има време

[IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X