Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Движение с чужди номера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Движение с чужди номера

Брат ми си изпрати мотора-който е лично негов от сащ.След като оправих другите документи ми остана да мина технотест.Аз съм от стара загора а тук ще дойдат чак на 1 октомври така че ми остава да го закарам до софия.При положение,че е с оргиналните номера,талонае в мен и всички други документи мога ли да го закарам на ход до софия или трябва да го качвам на платформа?Ако е на ход полицията ще ми направи ли проблем?
    Последно редактирано от Goblin; 31-07-08, 17:13.

До: Движение с чужди номера

Според мен най-малкото трябва да е застрахован. Не вярвам да имаш щатска застраховка на него. Най-добре питай първият срещнат катаджия.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

има и щатска и българска застраховка но все пак благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от bonisima2 Преглед на мнение
        Брат ми си изпрати мотора-който е лично негов от сащ.След като оправих другите документи ми остана да мина технотест.Аз съм от стара загора а тук ще дойдат чак на 1 октомври така че ми остава да го закарам до софия.При положение,че е с оргиналните номера,талонае в мен и всички други документи мога ли да го закарам на ход до софия или трябва да го качвам на платформа?Ако е на ход полицията ще ми направи ли проблем?
        .Ако имаш застраховка/бг/карай смело,но да не забравиш да си вземеш митническата декларация,тази на която пише.-"Разрешавам вдигането на стоката",ще ти я искат в технотест,а и ченгетата,ако те спрат.Незнам искат ли винетка за моторите,не е лошо да го провериш.
        Последно редактирано от hamilton; 04-08-08, 17:37.

Коментар

За мотоциклетите няма винетки, трябва ти гражданска и евентуално някой може да ти поиска технически преглед ако имаш валиден американски също би свършил работа...
          LZ1RED

Коментар

За ППС, което няма регистрация (т.е. номера), се вземат транзитни номера от местния КАТ. С чужди номера, можеш да пътуваш някакво време в България (май 3 месеца). Трябва да имаш застраховка ГО, валидна тук. Нашите милиционери не са компетентни да следят валидността на чужд технически преглед, но ако имаш документ, си го носи. Това е всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
              За мотоциклетите няма винетки, трябва ти гражданска и евентуално някой може да ти поиска технически преглед ако имаш валиден американски също би свършил работа...
              .В щатите няма технически преглед с изключение на някои щати,където има "emision test" за изгорелите газове.

Коментар

Вдигнат ли ти слънчогледа,просто сваляш две предавки по надолу.
                И ГАЗ.....

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                  Вдигнат ли ти слънчогледа,просто сваляш две предавки по надолу.
                  И ГАЗ.....
                  Приятески Ви моля да не го правите.Това ни прави лоши в очите на повечето хора.А с лошо име си нежелан навсякъде.Никой не е прокопсал с рогата напред.
                  На колегата успех с технотеста,че и те не са стока.

Коментар

благодаря тръгвам утре и после ще ви информирам как е минало

Коментар

Технотеста мина като по вода,дори не погледнаха мотора-извадиха от нета данните и ги вписаха,платих 360лв изчаках 15мин.и си тръгнах доволна и щаслива.От прочетеното във форумите се бях малко стресирала,че може и да има много врътки.Утре минавам кат и съм 6.А, по пътя до София нямаше нито 1 полицай

Коментар

чЕСТИТО и да си го караш безаварийно.И винаги с каска.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          ...С чужди номера, можеш да пътуваш някакво време в България (май 3 месеца). Трябва да имаш застраховка ГО, валидна тук. Нашите милиционери не са компетентни да следят валидността на чужд технически преглед, но ако имаш документ, си го носи. Това е всичко.
                          Ako МПС-то е от ЕС няма проблем да се движи на територията на България неограничено време!!! Регистрирано в ЕС всяко МПС има всички неоходими документи за движение по пътищата!
                          Ако обаче е внос от друга държава НЕ е ЕС неможе да стои повече от 3 месеца, и трябва да се изкарва извън ЕС на всеки 3 месеца. Иначе актове които достигат до 1500лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X