Брат ми си изпрати мотора-който е лично негов от сащ.След като оправих другите документи ми остана да мина технотест.Аз съм от стара загора а тук ще дойдат чак на 1 октомври така че ми остава да го закарам до софия.При положение,че е с оргиналните номера,талонае в мен и всички други документи мога ли да го закарам на ход до софия или трябва да го качвам на платформа?Ако е на ход полицията ще ми направи ли проблем?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Движение с чужди номера
Свий
X
-
До: Движение с чужди номера
Първоначално публикуван от bonisima2 Преглед на мнениеБрат ми си изпрати мотора-който е лично негов от сащ.След като оправих другите документи ми остана да мина технотест.Аз съм от стара загора а тук ще дойдат чак на 1 октомври така че ми остава да го закарам до софия.При положение,че е с оргиналните номера,талонае в мен и всички други документи мога ли да го закарам на ход до софия или трябва да го качвам на платформа?Ако е на ход полицията ще ми направи ли проблем?Последно редактирано от hamilton; 04-08-08, 17:37.
Коментар
-
За ППС, което няма регистрация (т.е. номера), се вземат транзитни номера от местния КАТ. С чужди номера, можеш да пътуваш някакво време в България (май 3 месеца). Трябва да имаш застраховка ГО, валидна тук. Нашите милиционери не са компетентни да следят валидността на чужд технически преглед, но ако имаш документ, си го носи. Това е всичко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеЗа мотоциклетите няма винетки, трябва ти гражданска и евентуално някой може да ти поиска технически преглед ако имаш валиден американски също би свършил работа...
Коментар
-
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеВдигнат ли ти слънчогледа,просто сваляш две предавки по надолу.
И ГАЗ.....
На колегата успех с технотеста,че и те не са стока.
Коментар
-
Технотеста мина като по вода,дори не погледнаха мотора-извадиха от нета данните и ги вписаха,платих 360лв изчаках 15мин.и си тръгнах доволна и щаслива.От прочетеното във форумите се бях малко стресирала,че може и да има много врътки.Утре минавам кат и съм 6.А, по пътя до София нямаше нито 1 полицай
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение...С чужди номера, можеш да пътуваш някакво време в България (май 3 месеца). Трябва да имаш застраховка ГО, валидна тук. Нашите милиционери не са компетентни да следят валидността на чужд технически преглед, но ако имаш документ, си го носи. Това е всичко.
Ако обаче е внос от друга държава НЕ е ЕС неможе да стои повече от 3 месеца, и трябва да се изкарва извън ЕС на всеки 3 месеца. Иначе актове които достигат до 1500лв.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар