Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся добро ATV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся добро ATV

Решил съм да си купя ATV.Искам нова и качествена машина.Бедата е,че досега не съм се занимавал с подобна техника и познанията ми са недостатъчни.Дайте съвет кои машини са най добри и къде се предлагат.Обикалял съм по автокъщи и магазини ,но виждам машини втора употреба,а ако са нови са китайски.Търся нещо по скъпо.Предпочитам ATV 4х4 и да може да се регистрира в КАТ.

До: Търся добро ATV

KAWASAKI KVF750 или 650 е машината , която има регистрация , не е от ефтините , много са корави , но ги има само в София и Пловдив...
    А иначе ако ти се дават над 20 бона се обърни към зундерт и там си избери някво бомбардерче

Коментар

Yamaha Grizzly 700 4x4 е твоята машина струва ми се виж обявата и цената е добраhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...p?t=36790.За разлика от Kawasaki Brite Forse е с 4 дискови спирачки и е инжекция разхода е къде по добър
      Последно редактирано от hamilton; 03-08-08, 22:19.

Коментар

Офертата на колегата горе е наистина много добра , но е в грешка за Брут Форса защото и тои има инжекцион и разхода сме го засичали с гризлито и разликата е супер минимална и се върти около литърче.
        Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
        Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение
          Офертата на колегата горе е наистина много добра , но е в грешка за Брут Форса защото и тои има инжекцион и разхода сме го засичали с гризлито и разликата е супер минимална и се върти около литърче.
          .Прав си колега,моя грешка,просто в спецификациите на Kawasaki не са написали този индекс (FI),вижда се едва при ревютата.

Коментар

Виж това:
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=38204
            Това е най-новото и не знам дали се предлага вече в БГ, но можеш да потърсиш и Sportsman 800 EFI TOURING
            http://www.polarisindustries.com/de-...800EFITouring/ - двуместно - по заводска спецификация.
            http://www.powersports360.com/Showro...-Touring-X2-LE
            И мисля никой не оспорва най-добрата возия на Polaris...
            Последно редактирано от chris_vicom; 05-08-08, 08:33.
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
              Yamaha Grizzly 700 4x4 е твоята машина струва ми се виж обявата и цената е добраhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...p?t=36790.За разлика от Kawasaki Brite Forse е с 4 дискови спирачки и е инжекция разхода е къде по добър
              Регистрира ли се в КАТ

Коментар

Първоначално публикуван от man1a Преглед на мнение
                KAWASAKI KVF750 или 650 е машината , която има регистрация , не е от ефтините , много са корави , но ги има само в София и Пловдив...
                А иначе ако ти се дават над 20 бона се обърни към зундерт и там си избери някво бомбардерче
                В Министерството на земеделието ли се регистрира ,като самоходна машина, или като МПС в КАТ

Коментар

Кити, за какво ти е да го регистрираш в КАТ? Качвала ли си се изобщо на АТВ? Ако искаш, понеже гледам, че си от Велико Търново мога да ти дам да пробваш моето и ще се убедиш, че за асфалт АТВ просто не е удобно. При желание - пиши на ЛС.
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                    Кити, за какво ти е да го регистрираш в КАТ? Качвала ли си се изобщо на АТВ? Ако искаш, понеже гледам, че си от Велико Търново мога да ти дам да пробваш моето и ще се убедиш, че за асфалт АТВ просто не е удобно. При желание - пиши на ЛС.
                    Може би си прав приятелю.Разсъждавам от моя гледна точка.В джипките не съм новак.По баирите се катеря доста години .В момента търкалям Мицубиши паджеро и УАЗ.Минах през още един УАЗ и Газ-69.Сега ми се кара четириколка.Принципа ми е каквото карам да може да ходи където поискам.Може да прозвучи смешно ,но УАЗ-ката с която ходя на лов е с винетка и гр.отговорност.Може два пъти в годината да стъпва на път от републиканската мрежа ,но искам да съм изряден.Освен това четириколката ,въпреки,че е особен тип машина, няма как да не се движи в населени места,по улици,по пътища.Няма как да я закараш до гората или до баирите по друг начин освен ако не ползваш полуремарке.Регистрираната машина ти дава възможност да направиш застраховка гр.отговорност, дава ти право да се движиш навсякъде без да те заплашва гражданска смърт ако пострада някой около теб.Гарантира ти права ,които не са за подценяване.Нерегистрираната може да ти стъжни живота.Обяснявам го като човек занимаващ се професионално с тези въпроси. Не ,че ми се плащат данъци и такси,но трябва да се мисли за всичко.Благодаря за поканата.Ще ти се обадя.

Коментар

Отскоро съм във форума и нямам достъп до ЛС.Дай телефон или ми се обади на 0888 422624.

Коментар

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
                        Може би си прав приятелю.Разсъждавам от моя гледна точка.В джипките не съм новак.По баирите се катеря доста години .В момента търкалям Мицубиши паджеро и УАЗ.Минах през още един УАЗ и Газ-69.Сега ми се кара четириколка.Принципа ми е каквото карам да може да ходи където поискам.Може да прозвучи смешно ,но УАЗ-ката с която ходя на лов е с винетка и гр.отговорност.Може два пъти в годината да стъпва на път от републиканската мрежа ,но искам да съм изряден.Освен това четириколката ,въпреки,че е особен тип машина, няма как да не се движи в населени места,по улици,по пътища.Няма как да я закараш до гората или до баирите по друг начин освен ако не ползваш полуремарке.Регистрираната машина ти дава възможност да направиш застраховка гр.отговорност, дава ти право да се движиш навсякъде без да те заплашва гражданска смърт ако пострада някой около теб.Гарантира ти права ,които не са за подценяване.Нерегистрираната може да ти стъжни живота.Обяснявам го като човек занимаващ се професионално с тези въпроси. Не ,че ми се плащат данъци и такси,но трябва да се мисли за всичко.Благодаря за поканата.Ще ти се обадя.
                        Ами щом имаш джипка, значи има и с какво да дърпаш ремаркето с АТВ по пътната мрежа. А като стигнеш гората - разтоварваш и караш. Изобщо нямам в предвид да се кара по пътната мрежа.

Коментар

Първоначално публикуван от Кити Преглед на мнение
                          Регистрира ли се в КАТ
                          .Следващатата седмица ще мога да ти отговора на този въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                            .Следващатата седмица ще мога да ти отговора на този въпрос.
                            Колега проверих относно регистрацията в КАТ,мога да направа регистрация.

Коментар

Помисли си пак за асфалта ...В КТИ не можеш да го регистрираш , щото хората не пасат трева ....А и дори да го регистрираш пак могат да ти направят проблем защото регистрацията е примерно за трактора да отиде от точка А до точка Б да изкопае канализация , а ти с това атв ко ще копаеш нз...
                              Аз мойто кавазаки от 10-тина дена го карам по асфалт и няма по голям кеф от това , горите ми бяха страст но като се качих на пътя забравих за тях...
                              А иначе гризлито е с 10 санта по късо от Брут Форса и точно онова не може да се регистрира...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X