Здравейте,знам че много от Вас сте си вкарали нови АТВ-та от Сащ или Canada.Искам да попитам как точно става това:доставка,мито,ддс и др.И Откъде се поръчват чисто нови.(За ebay знам,ако има някakъв друг начин (kawasaki.com))
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как стоят нещата с това.....
Свий
X
-
До: Как стоят нещата с това.....
Сам много трудно ще си вкараш от чужбина най-вече САЩ. Знам го щот от известно време оскам да си вкарам кола от там. Но като цяло нещата седят така. Ако го земеш отива на пристанище седи там няколко дена и го качват на контейнер. Сега вкараха някякъв нов закон за колите май дето трябва да е на минимум 6 месеца за да излезе от САЩ чисто нова неможе за АТВ-тата незнам дали е така. Оттам идва мисля от 2 седмици до 40 дена тука. Цената на малък контейнер(17т) е 2500-3000$ около 2.60м на 2.60м на 6 метра. Трудното е да направиш така че да не плащаш целиа контейнер затова ти трябва човек там.После като дойде тука плащаш 10% мито и върху митото транспорта и стоката накуп 20% ДДС знам че има някякви шано варянти да се разглоби и да дойде като резервни части и да няма ДДС но незнам със сигурност. Директно от кавазаки забрави защото Еди им е официален вносител за България и веднага ще те пратят при него.Така че работата е сложна. Има далавера обаче както казах трябва да познаваш хора.It's not the Ride, It's the RIDER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар