Обява

Свий
Няма добавени обяви.

китайци или не???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• китайци или не???

Извиняваите за тъпия въпрос ама тези АТВ-та китайски ли са ???
    http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...451&f1=details
    http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...201&f1=details
    Защото сам си ги набелязал .Запален съм по АТВ-тата и си търся нещо спортно .Не искам китайски,но финансите са малко (до 3000).
    Дали може да си намери нещо марково до тази цена???Висок съм 178см тежа 75кг.Новак съм с моторите и бих приел съвети(препорики относно модели,кубици и тн.) от специалисти за избора.
    Последно редактирано от jecataATV; 27-05-08, 22:08.

До: китайци или не???

Първо "ДА" - Китайски са и по-китайски от тия нема,но предвид бюджета ти няма какво повече да желаеш. Тези от втория линк (3150 лв.) са учудващо здрави за цената си и вървят доста прилично,а щом е за първо атв - мисля че отговарят перфектно на концепцията(евтино,здраво,харчи малко и се регистрира). Не си и помисляш да сравняваш "Башан" с "Кавазаки" , но и цената е несравнима.Успех.

Коментар

Благодаря за изказаното мнение.А колко точно горят тези Бошани

Коментар

Човека с Башаните е в едно село до Плевен.Вчера случайно го видях в един магазин,беше с един такъв Башан.Това е може би най-добрия китаец,който съм виждал/ако въобще може да се каже такова нещо за китаец/.Направи ми впечатление,че задната вилка е някакъв затворен профил или може би отливка,а не купчина сгънати ламарини и тръбички като на другите.Иначе другите чароляци са си същите.Ако има добри и по-добри китайци,тези са от по-добрите.

Коментар

Не съм карал китайско atv,но пета година карам китайски скутер 125 кубика.Нямам забележки към машинката.Мнението ми е,че не бива да се подценяват китайските машинки.Все пак цената им е много ниска и е конкурентна.

Коментар

аз ъщо съм запален ще си вземам СТАР150СС

Коментар

Наши познати имат китаиско АТВ 125 4т и чесно да ви кажа карал съм и яки машини ама чепелчето си вървеше прилично асъм 80 кила и по кви баири ме качи направо се учидих,ама се пак китаиска работа като го покарам 1 -2 часа като се напече е се почва неште да вклучва задна съединителя почва да боксува и тека,на секо исзлизане му притяягам блотовете на носачите.Като ходова част са пълна скръп иначе горе долу върви а,забравих да спомена че е с полу автоматични скорости голяма мизерия на сяко превклучване хъркат, но реално погледнато тва са си играчки а не машини за дълги преходи,по добре човек да събере повечко пари и да си земе нешто качествено

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X