Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ATV да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ATV да избера

Начинаещ съм. И бих искал да ви попитам с колко кубиково АТВ да започна. На 16 съм. Не съм едър ок 165см и съв 55кг.
    Благодаря предварително !

До: Какво ATV да избера

Кажи какви пари отделяш за атв ...Щото и 700 кубика кавазаки пак няма да ти е зле ,аз от колело скочих на атв-650 кубика и след 15 мин вече си карах спокоино без притеснение с повечко гас....
    Така ,че кажи колко пари си отделил за атв.

Коментар

Зависи и за какво ще го използваш атв-то,дали за състезания или само за разходкиНо да парите са много важно нещо
      [SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]

Коментар

Като гледам възрастта явно се нуждае от спортно АТВ. Ееех, защо не съм и аз на 16...
        А на въпроса на dameger - както е казал Мечо Пух: "Колкото повече - толкова повече".
        Вероятно, ще го купува татко ти, така, че му кажи, че като за начало ти стига 200 кубика, след два дни му кажи, че 200 кубиковите били много слаби и се чупели и мини на искане за 400 ... и така докато стигнеш до 700.
        Не го емвай още отначало с искане за най-мощното. Навивай го бавно и постоянно, докато омекне изобщо за покупката, а от там нататък е по-лесно. Само не купувай китайче (освен, ако няма никаква друга възможност).
        Мощното можеш да го караш леко докато се научиш, ама слабото колкото и да ти се иска не можеш да му наваксаш мощността.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Кавазаки 700 за начяло ще ти е добре и не си мисли,че като е 700сс ще вари много.

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
            Кавазаки 700 за начяло ще ти е добре и не си мисли,че като е 700сс ще вари много.
            Абе дали ще върви много ?!?!?!И още как ,но зависи колко гас му даваш , колкот му дадеш толкос въри

Коментар

Днес бях на панаира в Пловдив и разбира се спряхме с баща ми на щанда на kawasaki почти го убедих да вземе един kfx и човека на щанда каза че 450r била голяма резачка...затова ако си начинаещ kfx-a е перфектен Успехи!

Коментар

колеги нищо не казвате за arctic cat.тази марка много ми харесва дори мисля да си купя такова

Коментар

ОК.Мисля да е нещо 600-700 кубиково, ама кажете каква цена да търся.

Коментар

600-700 кубика , ако е ново се въоражи с около 15 хилки ...Говоря за кавазаки , то спортното 700 и работното 650 кубика са на една цена ....Така че около 10 хилки минимум ти трябват ако ще зимаш 2-ра ръка

Коментар

Първоначално публикуван от bedrun77 Преглед на мнение
                      колеги нищо не казвате за arctic cat.тази марка много ми харесва дори мисля да си купя такова
                      доста от колегите са се вторачили по тея кавазакита и ямаха и все едно не същестжужат други марки....
                      да арктик кат са доста добри но не толко известни в европа
                      иначе си имат представителство и в българия вече което улеснява всичко

Коментар

Аааа и да допълня....
                        Отиваш примерно в ЕдиМотоЦентър гледаш атв-тата харесваш си фърляш пачката на масата , палиш атв и бягаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X