някои да има някаква информация за фирмата Apache ,каква е каде се сгглобяват атветата стават ли за каране и дали са като китаиските ако и тя не е китаиска де .мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
някои да знае нащо за atv Apache
Свий
X
-
До: някои да знае нащо за atv Apache
Доста търсене падна,докато изнамеря нещо.Мисля че са британски тези атв-та и също се правят във Великобритания(но не съм 100% сигурен).Друга информация нямам за тях как се държат в гората и дали са здрави,понеже за първи път чувам за тази фирма.
Ето тук може да разгледате моделите ако има някой затруднения с превода за някое атв,може и да мога да помогна
---> http://www.apachequads.com/atv-quads.php
[SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]
-
От машините в сайта, аз прединмо спортните над 250 поразгледах не изглеждат лошо. Не мязат на китайските сглобги. Много ми наподобяват някои линии на Aeon незнам защо...може да не съм прав ама. И аз за първи път чувам за тази фирма, ако някой знае повечко инфо да казва
Коментар
-
Разгледах има доста от тези атв-та в ebay от 100 британски лири започват цените.Но като гледам повечето ги карат по асфалта,в рекламите пише че са заедно с гуми за асфалт регистрирани,нямам представа как са в гората,но ще видя дали мога да намеря малко повече информация какво им е качеството и без това съм в Англия
[SIZE=5][I][FONT=Palatino Linotype][B]Botevgrad Racing Team-[SIZE=1]some call it a hobby... we call it a way of life....[/SIZE][/B][/FONT][/I][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнениеРазгледах има доста от тези атв-та в ebay от 100 британски лири започват цените.Но като гледам повечето ги карат по асфалта,в рекламите пише че са заедно с гуми за асфалт регистрирани,нямам представа как са в гората,но ще видя дали мога да намеря малко повече информация какво им е качеството и без това съм в Англия
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеоня ден и аз се прибрах от Англия и има много по згодни оферти от тия кютуци ей тия Хондаци заминаха за по 2000паунда парчето на еврооукшъна в Лийдс малко ме е яд че ги изтървах ама кво да се прави
Коментар
-
аз точно от англиа ще си вземам атв и затова питам за apache че там цените са доста по ниски а транспорта не е чак толкова скъп а и можеш да си вземеш и регистрирана машина ,те и без това повечето са регестрирани и ще си е каркам с англииските номера пак нека ме спират родните полицаи. а и избора там е много добър.А някои да е запознат и с марката KYMCO ,И ПО ТОЧНО С МОДЕЛ-KYMCO MXU 300
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар